Adnan Januzaj kan ikke spille mot Manchester United.

Usikker fremtid for flere spillere

Adnan Januzaj er bare én av spillerne som kanskje forlater United i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke bekreftet José Mourinho at han hadde tatt en avgjørelse rundt Adnan Januzajs fremtid.

Hva han hadde bestemt seg for, ville han ikke dele med media.

Nå skriver den godt informerte journalisten James Ducker i The Telegraph at United er villige til å selge Januzaj i sommer, og det skal være flere klubber som ønsker den tidvis imponerende 22-åringen.

Lyon, Marseille, Monaco og Paris St Germain skal alle en viss grad av beundring for den fortsatt unge belgieren, og i Italia nevnes klubbene Inter, Milan, Roma, Juventus og Napoli.

David Moyes og Adnan Januzaj er gjenforent i Sunderland.

Det skal også være interesse fra klubber i Premier League, men det antas at Januzaj ønsker seg en overgang til et annet land enn England.

Adnan Januzaj var et av ytterst få lyspunkt i 13/14-sesongen under David Moyes. Mot tampen av den sesongen signerte talentet en ny og forbedret kontrakt, for å holde andre storklubber på god avstand. Siden den gang har ikke Januzaj klart å imponere hverken Lous van Gaal eller Belgias landslagstrener(e), og har heller ikke imponert stort på utlån hos Sunderland denne sesongen.

Flere slår følge med Januzaj?

Avslutningsvis skriver Ducker at José Mourinho ønsker å bringe fire nye spillere inn i sommer. Dette er samme tall som flere troverdige journalister tidligere har nevnt, så det er grunn til å tro at det ligger noe i det.

Posisjonene Mourinho ønsker forsterket skal være venstreback, midtstopper, sentral midtbane og spiss.

Wayne Rooney skal være den mest profilerte spilleren som vil forlate United i sommer, men det skal heller ikke se lyst ut for Matteo Darmian, Ashley Young, Chris Smalling, Luke Shaw, Sam Johnstone (nå på utlån til Aston Villa) og skadeforfulgte James Wilson.

Michael Carrick håper å bli værende nok en sesong.

(Fortsetter under Twitter-meldingen)

Vil det være riktig av José Mourinho å selge disse spillerne, og hvem burde han i så fall erstatte de med? Ta diskusjonen i kommentarfeltet!

Powered by Labrador CMS