– Til Basel for å vinne

Javier Hernandez avviser at United drar til Sveits om to uker med mål om å ta ett poeng.

Publisert Sist oppdatert

Den målfarlige mexicaneren håper å bli tungen på vektskålen når United om to uker møter FC Basel til avgjørende gruppespillkamp på St. Jakobs Park om to uker. Men uansett hva som blir utfallet av møtet i Helvetia den 7. desember, er han på klar på at det ikke skal stå på innsatsen.

– Nei, vi drar til Basel for å vinne, sier han til MUTV, vel vitende at ett poeng vil være tilstrekkelig til å sikre avansement til Champions Leagues utslagsfase.

– Vi har ni poeng og er fortsatt med og kjemper (om gruppeseieren), så vi drar til Sveits med ambisjoner om å skaffe oss tre til. Vi er Manchester United og gir aldri opp.

Dersom det ikke skulle lykkes Chicharito & co. å vinne gruppen, noe som også virker forholdsvis urealistisk etter tirsdagens uavgjortresultat, må laget i det minste sørge for å bli nummer to. I så fall venter en trekning som vil gi 1/8-finale mot en av vinnerne fra en av de øvrige gruppene.

Så langt er imidlertid den giftige avslutteren ikke interessert i å skue riktig ennå:

– Nei, nå må vi sørge for å kvalifisere oss, og først deretter kan vi begynne å se på hvilke klubber vi kan komme til å trekke, sier han.

Powered by Labrador CMS