– Har hatt hodesmerter før

WASHINGTON DC: – Det aner jeg ingenting om, sier Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

Pressekonferansen i Washington før lørdagens treningskamp mot Barcelona inneholdt ikke særlig nytt.

Så tok en reporter fra ESPN Deportes mikrofonen.

– Er du klar over at Chicharito har hatt hodesmerter også tidligere, og har den siste hjernerystelsen noe med det å gjøre, spurte hun.

– Hva? Det var jeg ikke klar over, svarte Ferguson.

– Men dette var uansett en helt vanlig hjernerystelse. Ballen traff ham på hodet, fortsatte skotten.

Og pressekonferansen fortsatte som vanlig.

– Startet med hodepine

Likevel er det ikke til å komme unna at historien publisert av ESPN Deportes ikke er lystig lesning. Spesielt ikke hvis det virkelig har en sammenheng med det som har skjedd nå.

– Vi måtte gjøre noen undersøkelser den gangen. Han ble bra etter det, og ærlig talt, jeg vet ikke om det er noen forbindelse. Jeg er ikke oppdatert. Sånt må man snakke med nevrologer om, og jeg vet heller ikke om det vil påvirke ham i fremtiden. Det eneste jeg vet er at problemet viste seg først som hodepine, sier Chivas-doktor Rafael Ortega til den spanske nyhetskanalen.

Ifølge ESPN skal Chicharito ha hatt et problem som førte til blackout og hukommelsestap. Problemet skal ha vært av en type som gjerne utvikler seg i negativ retning mot epilepsi, men den kan tas hånd om ved bruk av medikamenter.

Det spesielle med tirsdagens hjernerystelse er at alt så helt bra ut på treningen. Hernandez ble til og med igjen etter alle de andre for ekstra løpetrening, og da han gikk av banen vinket han til tilskuerne, og blunket og gliste til de ventende journalistene.

Dagen etter kom altså så meldingen om at han hadde fått hjernerystelse, og er ute i to-tre uker.

Ønske United det, vil Ortega gjerne hjelpe sin tidligere spiller.

– Men jeg er sikker på at de får en spesialist til å se på dette, sier han.

Ellers sa Ferguson følgende på pressekonferansen:

Hva Citys kjøp av Agüero gjør for gullkampen: – Jeg har sagt at det er fem lag som kjemper om tittelen, men det er oss selv som er den største utfordringen. Forventningen og presset er på oss, og det passer oss fint.

At USAs trener Bob Bradley ble sparket: – Det var skuffende å høre. Han har gjort en bra jobb.

Om å besøke det hvite hus tidligere på dagen: – Jeg har vært der før, men det er fantastisk. Alle trivdes. Det er et historisk sted.

Om at Barcelona er verdens beste lag: – Akkurat nå er jeg ganske fornøyd med å være nest best. Så er utfordringen å heve oss til det nivået.

Om USA-turen har vært perfekt til nå: – Vi har scoret veldig mange mål, men vi kommer ikke unna at vi har sluppet til en del sjanser. Det har vært litt for løst i backrekka og også samspillet med midtbanen.

Om Antonio Valencia: – Han er tilbake i trening. Han har trent én uke allerede, og skal være klar til seriestart.

Powered by Labrador CMS