– «Erten» er på gang

Sir Alex tror på en stor sesong for Javier Hernandez.

Publisert Sist oppdatert
Etter en strålende start på Old Trafford-karrieren, fikk Chicharito oppleve en langt tøffere hverdag i oppfølgersesongen.
Enorme egenskapte forventninger ble bare innfridd i korte glimt, og sesongen sett under ett kan vanskelig betegnes som annet enn en liten fiasko.
Den meksikanske virvelvinden som hadde tatt alle med storm, var rett og slett løyet.

Hva var det egentlig som skjedde med Chicharito, og vil han klare å finne tilbake til den formen som i debutsesongen gjorde ham til en favoritt blant United-fansen?

Sir Alex Ferguson er ikke i tvil om at hurtigtoget hans igjen vil vise seg fra sin beste og mest målfarlige side. Og like sikker er han på årsaken til at fjorårssesongen ble såpass skuffende som den ble for «Den lille erten».

Til Uniteds eget magasin, Inside United, og gjengitt av ManUtd.com, sier United-manageren at han er overbevist om at vi vil få se en forbedret utgave av Chicharito allerede i sesongen som kommer, og at det er gode grunner til formsvikten som preget ham i fjor.

– Utslitt

– I fire, fem år har han spilt fotball hele sommeren igjennom, mens han iår har fått hvile skikkelig ut. Det startet helt tilbake i mai, da jeg bestemte meg for ikke å ta ham med til testimonialkampen for Harry Gregg, forklarer Sir Alex.

– Uthvilt

– Vi ønsket å gi ham så mye hvile som mulig. Dermed fikk han seg et par uker fri før han sluttet seg til den meksikanske landslagsstroppen for å spille et par kvalifiseringskamper. Etter det fikk han ytterligere noen uker med hvile, og jeg er helt sikker på at han vil ha mye igjen for det. Vi har allerede sett det på trening, så jeg tror at han står overfor en stor sesong.

– Han er en fantastisk personlighet og veldig profesjonell. Han elsker livet og han elsker fotball. På hver eneste treningsøkt løper han rundt med et stor smil om munnen, sier SAF, tydelig fornøyd med at Chicharito så langt fremstår som friskere enn han har gjort på lange tider.

Powered by Labrador CMS