– Kun 3 poeng som gjelder

Seier på Britannia er det eneste som teller for en trofésugen Chicharito.

Publisert Sist oppdatert

Og dersom "den lille erten" får det som han ønsker seg, vil United gå inn i neste uke med 15 poengs ledelse på Manchester City. Denne helgen er de lyseblå som kjent opptatt på helt annet hold, med cupfotball på Wembley.

For Chicharito er det imidlertid helt uinteressant hva byrivalene måtte bedrive tiden med. Hans fokus er utelukkende rettet inn mot å vinne søndagens kamp mot Stoke. Og det samme gjelder for alle de andre spillerne, bedyrer han overfor MUTV-programmet Countdown to Kick-Off.

– Foreløpig må vi bare glemme å tenke på ligatittelen. Nå tenker vi kun på Stoke. Vi tar en kamp ad gangen, og nå gjelder det søndagens kamp på Britannia. Neste gang er det West Ham (på onsdag) og deretter venter en ny oppgave, sier en målbevisst Chicharito, og røper at samtlige spillere er fast bestemt på å slå tilbake etter mandagens tilbakeslag

– Vi jobber knallhardt på trening og gjør som sjefen sier, gliser han, den største av alle Mexicos sønner. Så legger han til at det ikke spiller noen rolle hvem som tegner seg på scoringslisten på søndag, bare det hele ender med Rød seier.

Avgjør igjen?

Selv er Chicharito oppe i åtte ligamål denne sesongen – 16 totalt, og han kommer neppe til å kimse om han igjen finner veien til Stoke-maskene. Det har han nemlig gjort før, til og med to ganger i en og samme kamp. Først med en elegant og akrobatisk bakoverheading, og deretter med nok en typisk opportunistscoring like før slutt da United vant 2-1 for to sesonger siden.

Men, spenning er som kjent oppskrytt, så han trenger ikke å vente like lenge på å avgjøre denne gangen … Hører du, Javier ..?

 

Så glad ble Chicharito over seiersmålet på Britannia i 2010:

Powered by Labrador CMS