Respekt for Sjefen

Javier Hernandez mener at det er Sir Alex’ vinnervilje og tørst på nye triumfer som holder ham gående.

Publisert Sist oppdatert

Til Inside United avslører den mexicanske spissen sin nesegruse beundring for United-sjefen, og sier at 25 år i managerstolen ville vært utenkelig i hans hjemland.

Det som har imponert meg aller mest – og det er noe jeg la merke til allerede den første gangen jeg traff ham – er hvor enkel og liketil han er, sier Chicharito.

– Man kan gjerne prate om alt han har vunnet og om alle årene han har vært sjef her. Om man ikke visste det, ville det heller ikke vært mulig å forstå når man ser ham på sidelinjen. For ham er hver eneste kamp som den første. Han er så entusiastisk, og han har en sånn vinnervilje. Og der ligger også nøkkelen; han blir aldri lei av å vinne og han stortrives med det han driver med.

– I tillegg er han en veldig hyggelig mann. Hver eneste dag spør han hvordan jeg har det; om alt er okay eller om jeg trenger noe. Han er bare helt utrolig. Enten du befinner deg på eller utenfor banen behandler han deg på samme måte. Han aksepterer det faktum at man først og fremst er et menneske, og dernest fotballspiller. Han vet at dersom du bare har det bra privat, så har du det bra i jobben også.

På spørsmål om det finnes noen tilsvarende Sir Alex i Mexico, lyder svaret:

– Nei, nei, nei. Der borte hender det at en manager bare sitter i jobben i to kamper før han får sparken! Kulturen der er helt annerledes, og det ville vært det reneste mirakelet om noen ble sittende som manager i 25 år.

– Han er helt annerledes, og kan ikke sammenliknes med noen andre, fastslår «Den lille erten».

Powered by Labrador CMS