– Vil gjøre opp for oss

Chicharito vet det blir tøft, men han er innstilt på at søndagens bortemøte med Newcastle skal ende med tre poeng til gjestene.

Publisert Sist oppdatert

Den 24 år gamle meksikaneren er optimistisk foran turen til Nordøst-England, og det til tross for at det tilsvarende møtet forrige sesong endte med 0-3 og tenners gnissel. Heller ikke virker han særlig bekymret for at sist helgs 2-3-nederlag for Tottenham skal henge igjen i bakhodet og gjøre spillerne nervøse.

Nei, Chicharito føler tvert imot på seg at tirsdagens borteseier over Cluj har gitt laget nødvendig selvtillit foran turen til Tyneside.

– Husk på at vi har seks poeng i Champions League og leder gruppen vår, så vi gjør det bra, sier han til ManUtd.com.

– Nå må vi bare gjøre opp for noen av poengene vi har mistet på Old Trafford. Vi vet jo at det ikke blir enkelt, men vi kommer til å jobbe hardt for å ikke gjøre de samme feilene som vi gjorde mot Tottenham.

– Vi har tatt mye selvtillit med oss fra Champions League-kampen, hvor vi fikk med oss tre poeng mot en vanskelig motstander. Alle kampene i Europa er tøffe, spesielt på bortebane. Nå har vi god tro på at vi også skal kunne dra til Newcastle og oppnå et godt resultat.

Ny sjanse fra start?

Mot Cluj fikk Chicharito tillit fra start, og det til tross for at Sir Alex for første gang valgte å koble Wayne Rooney og Robin van Persie.

– Og du kan vel tenke deg hvordan det føltes for meg å få starte sammen med både Van Persie og Rooney, gliser han.

– Det var utrolig, for de er begge to spillere i verdensklasse.

– Men vi har mange veldig gode angrepsspillere. Og vi kan altså spille med tre samtidig, eller med bare én; det er det opp til manageren å avgjøre. Da blir det opp til oss å være klare når han tar oss ut.

Livsfarlig duo

Men det er ikke bare United som har spissalternativer på rekke og rad. Med spillere som Demba Ba og Papiss Cissé er også søndagens motstander utstyrt med gift nok til å kunne lamslå hvem det skulle være. Sistnevnte trengte bare to minutter på å skremme vettet av United-forsvaret da han kom inn fra benken og overlistet David de Gea i forrige ukes ligacupmatch på Old Trafford. Så sent som torsdag kveld var han på ferde igjen ved å tegne seg på scoringslisten da franske Bordeaux ble knust 3-0 i Europa League.

– Vi gleder oss

Men Chicharito trenger ingen påminnelse om trusselen som lurer på Sports Direct Arena.

– Det blir ingen enkel oppgave for oss. Vi vet at de hadde en god sesong i fjor, ikke minst på hjemmebane hvor de spilte en veldig, veldig god kamp mot oss. Men som sagt har vi jobbet hardt og forberedt oss godt til kampene denne uken, først til Romania-turen og nå til Newcastle. Så vi gleder oss til søndag, og forhåpentligvis blir det tre poeng på oss denne gangen, avslutter den blide meksikaneren.

Powered by Labrador CMS