Målløs Chicharito

VIDEO United-spissen spilte hele kampen da Mexico natt til onsdag beseiret El Salvador i VM-kvalifisering.

Rapportene nevner ingenting spesielt om Javier Hernandez, som på forhånd advarte mot en vanskelig kamp i Salvador. Og vanskelig kamp ble det.

Meksikanerne møtte nemlig tøff motstand fra et på forhånd nederlagsdømt hjemmelag.
Etter en målløs førsteomgang, tok Mexico ledelsen etter en time ved Jesus Eduarda Zavala, men forspranget holdt i bare fem minutter. Da banket hjemmelagets Alfred Pacheco inn et frispark, og lagene var like langt.

Det så ut til å gå mot poengdeling, men bare inntil Hector Moreno dukket opp åtte minutter før slutt. og sørget for at «El Tri» kunne dra hjem med alle tre poengen

Med 2-1-seieren har Mexico inntatt førsteplassen i kvalifiseringsgruppe B i Nord-/Sentral-Amerika og Karibia med full pott på sine to første kamper. Costa Rica, som vant 4-0 i bortemøtet med Guyana, følger på andreplass, to poeng bak Chicharito & co.

Men viktigere enn alt annet: Nå kan Den lille erten omsider ta ferie….

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/PEL3IzOOyL4″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>