Skryter av målscoreren

Sir Alex Ferguson forklarer planen bak laguttaket, og mener Chicharito har et naturlig instinkt for mål.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren startet med et overraskende lag mot Liverpool i formiddag. I tillegg til at Wayne Rooney ble satt på benken på grunn av uken han har hatt, var også spillere som Nani, Valencia og Anderson på benken.

Ferguson forklarte etter kampslutt at han bevisst valgte et litt defensivt lag for å unngå å slippe inn tidlige mål. Planen var deretter å sette inn de offensive kanonene mot slutten av kampen. Dessverre rakk Liverpool akkurat å score før byttene ble gjort.

– Vi så på det som en to-lagssituasjon, siden vi ønsket å forsikre oss om at vi ikke skulle gjøre noen dumme feil, forteller Fergie til ManUtd.com.

– De hadde ingen ordentlige sjanser bortsett fra en ved Suarez da de var litt heldige, men bortsett fra den var de ingen trusel. Den jobben var gjort, det var derfor vi skulle sette inn Wayne og Nani da de scoret.

Sir Alex Ferguson kom også med noen varme ord om dagens målscorer Javier Hernandez, som nå har scoret totalt ni mål på 21 innhopp i United-trøya. Det er den beste innbytterstatistikken for en United-spiller i klubbens historie.

– Man ser Chicharito ved målet, det var helt fantastisk. Skrtel hadde armene rundt ham, men han greide å komme seg fri og heade balen i mål.

– Scoringsstatistikken hans er helt utrolig. Han har det bare i seg.

Powered by Labrador CMS