Chicharito scoret igjen

Toppscoreren scoret igjen for Mexico i nattas semifinale.

Houston, we have a problem.

Lenge var det sånn for Mexico i nattas Gold Cup-semifinale mot Honduras, som ble spilt i Houston. Javier Hernandez og lagkameratene var storfavoritter før kampen, men slet lenge mot honduranerne. Honduras-spillerne kjempet med livet som innsats, og viste det med knallhardt fysisk spill.

Likevel burde Mexico avgjort i løpet av 2. omgang.

Tre fete sjanser

Først slo Honduras-keeperen et langskudd opp i lufta, bare for at det landet oppå tverrliggeren mens Chicharito ventet på nedfallsfrukten like under. Så burde United-spissen selv scoret etter et frispark fra venstresiden. Headingen fra fem meters hold gikk imidlertid på feil side av stolpen. Tre minutter før full tid spilte Hernandez så fri Giovanni dos Santos, men selv om sistnevnte var mutters alene med keeper så satte han ballen utenfor stolpen.

Dermed måtte Mexico vente til tre minutter ut i ekstraomgangene før de kunne juble. For første gang.

Innbytter Aldo de Nigris satte ballen i hjørnet bak Honduras´ keeper, og dermed var det egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det ble ett mål til. Og det leverte United-spissen seks minutter senere. En corner fra høyre ble flikket bakover i feltet, og der stod Chicharito helt alene på to meters hold. Sånt gjør ingen ustraffet, og med kneet pirket Hernandez ballen i mål via keeper. Dermed 2-0 og game over.

(Saken fortsetter under videovinduet)

<iframe width=»425″ height=»349″ src=»http://www.youtube.com/img src=’https://cdn.united.no/uploads/united_ez/javier_hernandez_chicharito_etter_maal_mot_honduras.jpg’ class=’ez-size-original wp-image-23139 align’/>