– Vi er ikke garantert seier

Javier Hernandez vet at kampene mot Ajax blir tøffe, men påpeker at United reiser til Amsterdam for å vinne.

Publisert Sist oppdatert
Manchester United møter Ajax for andre gang i en europeisk turnering på torsdag. Kampen er den første av to kamper i Europa Leagues 16-delsfinale.
Uniteds eneste borteseier i Europa denne sesongen kom i oktober mot Otelul Galati. Sir Alex Ferguson har allerede bekreftet at han vil sende sitt sterkeste mannskap ut på Amsterdam Arena. United er ute etter å sikre seg en god posisjon før neste ukes oppgjør på Old Trafford.

– En liten fordel

Javier Hernandez har vært en utslagsgivende faktor i en rekke kamper denne sesongen, og kan vise seg å bli en viktig mann på torsdag. Meksikaneren er klar over at tre poeng ikke kommer av seg selv. – Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi reiser til Amsterdam for å vinne. – Å spille hjemme i den andre kampen er viktig, men det er bare en ørliten fordel, det garanterer ikke avansement, forteller Chicharito til MUTV.

– Går for å vinne

United-spissen er naturligvis skuffet over at laget hans ikke lenger er å se i den gjeveste turneringen i Europa. Han er riktignok enig med sin manager og sier at United ikke kommer til å ta lett på denne turneringen. – Champions League er den beste turneringen i Europa og det er veldig rart å være i Europa League. Men vi ønsker å vinne hver eneste turnering vi er med i. – Begge lag har mye historie i Europa, så det kommer til å bli en flott kamp, avslutter Den lille erten.
Powered by Labrador CMS