– Ingen kjøp i sikte

CHICAGO: Sir Alex Ferguson om spillerkjøp, debutantene, Chicharito og baklengsmål i sluttminuttene.

Publisert Sist oppdatert

CHICAGO FIRE-UNITED 1-3:

Wesley Sneijder er nevnt. Alexis Sanchez også. Og nå sist – Joey Barton. Manchester United har imidlertid ikke lyktes i jakten på Paul Scholes´ erstatter.

Kanskje gjør de heller ikke det.

På pressekonferansen etter nattas seier mot Chicago Fire svarte United-manageren nemlig følgende på spørsmålet fra united.no.

– Vi har ingen kjøp i sikte. Vi ser nå på midtbanekonstellasjoner innen eget lag.

Og:

– Jeg forventer å starte sesongen med det laget jeg har nå. Det er jeg også komfortabel med.

– Må endre

United har nå gjennomført de tre første kampene på USA-turneen, og det er blitt seirer mot Boston, Seattle og Chicago.Da har det imidlertid handlet om at alle spillerne skulle få spilletid.

Nå må han tenke litt annerledes.

Skotten husker nemlig godt hvordan United rotet bort poeng både mot Fulham og Everton i sluttminuttene i starten av forrige sesong.

– Forrige sesong var vi ikke helt forberedt på 90 minutter da sesongen startet. Det må vi gjøre noe med, og mot MLS All Stars, Barcelona og Manchester City kommer spillere til å spille hele kampen. Det er det nesten ingen som har gjort til nå.

Ferguson var uansett fornøyd med debutene til keeper David de Gea og midtstopper Phil Jones.

– De Gea så komfortabel ut da han måtte i aksjon. Teknikken er bra. Jeg trodde han burde ha kommet ut for å ta ballen i duellen før 0-1-målet, men da jeg så det igjen så jeg at han var sjanseløs på den, sa skotten.

– Phil Jones hadde litt problemer med fysikken til Chicago-spissen i starten, men han ble bare bedre og bedre og leverte en bra prestasjon. Det er jeg fornøyd med.

– Høye mål

Før kampen mot MLS All Stars kommer også Javier Chicharito Hernandez til å slutte seg til United-troppen. Han har fått fri litt ekstra siden han spilte Gold Cup for Mexico i juni.

Forrige sesong leverte meksikaneren totalt 20 mål for United.

Nå tror Ferguson på mer.

– Han er blitt mer erfaren, han har utviklet seg teknisk og han har én sesong bak seg i Premier League. I fjor satte vi som mål at han skulle nå 20 mål. Det klarte han. I år tror vi han kan gjøre det enda bedre.

Powered by Labrador CMS