«Basti» scoret i debuten

VIDEO: Mål, lekre pasninger og 90 minutter på Schweinsteiger.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag så vi United gå målløse av banen på Old Trafford.

Mourinho sa på pressekonferansen før kampen at han angret på behandlingen av Bastian Schweinsteiger, da det ble klart at tyskeren hadde signert for MLS-klubben Chicago Fire.

Kanskje var det Schweinsteiger United hadde trengt for å få hull på byllen mot et dyptliggende WBA, for «Basti» viste på lørdag at han fortsatt har mål i seg.

Motstander var Montreal Impact, og Schweinsteiger fikk muligheten fra start.

Bare 17 minutter inn i debuten viste han seg frem for første gang for sitt nye publikum på Toyota Park:

– Det var en god følelse, men jeg er også litt trist med tanke på at vi ikke tok alle tre poengene. Vi tar det ene poenget, vi har fortsatt en vei å gå. Kroppen min føltes bra i 90 minutter, men jeg har fortsatt mer å gå på, sa «Basti» til klubbens hjemmeside etter kampen.

Kampen endte 2-2, til tross for Schweinsteigers hodestøt som sendte Chicago Fire i ledelsen. Montreal Impact gikk opp i ledelsen, før Chicago igjen utlignet på overtid. Begge lag fikk også en utvisning.

Schweinsteiger fikk også vist frem pasningsfoten:

José Mourinho sa selv at han godt kunne hatt bruk for «Basti» i det heftige april-programmet vi er midt oppi nå, og det er vanskelig å være uenig med sjefen når man ser tyskeren levere varene fra første sekund.

Burde vi ha tviholdt på «Basti» ut sesongen, eller var det riktig valg av klubb og spiller? Ta diskusjonen under!

Powered by Labrador CMS