Scholes slaktet Sánchez på britisk TV-kanal

LONDON: Paul Scholes mener sesongstarten 2018/19 blir avgjørende for United-karrieren til Alexis Sánchez. Samtidig oppfordrer Frank Lampard Paul Pogba til å lytte til José Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

I de engelske søndagsavisene kunne de som tok seg bryet med å bla seg forbi bildegalleriene fra lørdagens kongelige bryllup lese hvordan en defensiv og passiv José Mourinho ble hudflettet etter cupfinaletapet for Chelsea.

Ansvarlig redaktør Dag Langerød argumenterer derimot for at portugiseren er rett mann og venter spent på hvilke spillere som skal forsterke et varierende United-lag i sommer.

LES OGSÅ: (+) Mine tanker etter FA-cupfinalen

Paul Scholes var på sin side mest opptatt av Alexis Sánchez.

United-legenden har uttrykt seg kritisk overfor både José Mourinho og Sánchez tidligere i sesongen og går så langt som å si at chileneren ikke kunne fått en dårligere start i United-trøya.

– Han er nødt til å levere bedre. Det kan ikke bli verre enn dette, for å være ærlig, sa Scholes på BT Sports.

– De første kampene i neste sesong vil være avgjørende for ham. Han er nødt til å gi fansen noe å tro på – et håp om at United vil være i nærheten av City. De trenger en stjernespiller.

– Og har United de spillerne? Paul Pogba vinner ikke kamper på egen hånd. Det gjør Eden Hazard, mens Sánchez har vist siden januar at han ikke klarer det. De trodde han kunne gjøre det, men hva har vi sett?

– De trenger to magiske spillere. Jeg synes de har veldig gode spillere, men de har ingen Hazard, Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Det er det ikke mange lag som har, men forskjellen på de to i finalen var kvaliteten til Hazard.

– United har ikke den spilleren, men av det jeg så i finalen, tror jeg ikke de er altfor langt unna.

(+) UNITED.NO-BØRSEN: Skuffet 1, skuffet 2 og skuffet 3

SE REAKSJONENE FRA WEMBLEY:

Lampard: – Pogba må lytte til Mourinho

Akkurat som på united.no-børsen, er det bare David de Gea, Chris Smalling og Nemanja Matic som får godkjent i engelske aviser etter lørdagens finaletap for Chelsea.

– Hvor var du de første 43 minuttene, Paul? spurte vi i vår egen børs, der både Pogba og Sánchez fikk karakteren 5.

Frank Lampard mener Pogba burde score 15 mål hver eneste sesong fordi han er en spiller som har alt.

– Jeg vet ikke helt hva Paul Pogba er, sa den tidligere Chelsea-spilleren på et sponsorarrangement før lørdagens FA-cupfinale, ifølge ESPN.

– Som midtbanespiller tar han feil avgjørelser i situasjoner som skal være enkle, samtidig som han kan gjøre fantastiske ting. Jeg kan se for meg hvordan det plager José Mourinho.

– Den eneste måten Mourinho kan håndtere dette er å sjokkere ham og gjøre ham flau. Han har kommet med kritikk et par ganger, men jeg er ikke sikker på om Pogba skjønte poenget.

Selv scoret Lampard minst 15 mål i alle turneringer i ni av hans siste elleve sesonger i Chelsea.

– Pogba har mer talent enn det jeg hadde. Jeg kunne komme meg inn i boksen og score mål, men med hensyn til ferdigheter er han overlegen.

– Han har to gode føtter han kan drible med, men det er ikke noe poeng å drible på egen banehalvdel når du er en midtbanespiller, med mindre du virkelig er nødt til å spille deg ut av trøbbel. Alle detaljene er fantastiske, men det er ikke noe jeg er en stor tilhenger av. Han har gravd seg for dypt ned i den delen av spillet.

– Jeg vet at hvis han faktisk tar til seg det Mourinho ønsker av ham, vil han bli en bedre spiller.

LES OGSÅ: Sterke reaksjoner utenfor Wembley

ANDY MITTEN TROR MOURINHO VIL HA MINST TRE SPILLERE I SOMMER:

Shearer: – Ville likt å spille mot Jones

Akkurat som Pogba, skal Phil Jones til Russland for å spille VM i sommer.

I BBC-studioet ble det uttrykt bekymring for at den engelske midtstopperen kan skape problemer for Gareth Southgate i mesterskapet.

Gary Lineker, Alan Shearer og Ian Wright var alle enige om at det var korrekt med straffespark og gult kort til Jones i situasjonen som ble matchavgjørende.

– Det er alltid en manøver i siste sekund med Jones, i stedet for at han leser spillet, sa Shearer.

– Hvis jeg var en spiss som skulle spilt mot Phil Jones i 90 minutter ville jeg vært optimistisk på mine egne vegne. Han ville gjort minst én feil i løpet av kampen som jeg kunne utnyttet.

Tidligere landslagssjef Glenn Hoddle skriver på sin side at Jones ikke bør avskrives på grunn av én svak kamp.

– Vi vet at han kan være ekstremt god, men på lørdag ble han avslørt av farten til Hazard, skriver Hoddle i Daily Mail.

– Forsvaret til Southgate vil være basert på spillere som John Stones og Harry Maguire, men du trenger også spillere som kan forsvare, og jeg ser sikker på at det var jevnt mellom Jones og Chris Smalling om plassen.

SE DAG LANGERØD, BJARTE VALEN OG EIVIND BRENNHOVD HOLTH OPPSUMMERE SESONGEN NEDENFOR!

Powered by Labrador CMS