Skuffet 1, skuffet 2 og skuffet 3

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter tapet i FA-cupfinalen.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som trillet børskarakterer.

– En jevn 1. omgang, men en 1. omgang hvor vi ikke får til noe offensivt i 44 minutter, og hvor Hazards briljanse sørger for 1-0. Vi gjorde egentlig nok til å få 1-1 etter pause, har i periode også gode offensive kombinasjoner, men da man bommet på fri heading rett foran mål og alene med keeper, så ble det et skuffende tap, sier Langerød om kampen ved kampslutt.

David de Gea 7:
Sjanseløs på straffen, kun et par andre ting å gjøre, men de gjør han bra nok, fra henholdsvis Hazard og Alonso.

Antonio Valencia 6:
Jobbet knallhardt, også med offensivt, stod på hele veien, ble spilt gjennom en gang, men pasningen 45 grader tilbake fant dessverre ingen.

Chris Smalling 7:
Kunne vanskelig gjort så mye bedre (foruten å score på en corner). God i duellspillet mot Giroud – og også solid da han av og til ble med ut på løpeturer med andre. En god kamp.

Phil Jones 5 (ut for Mata 87):
Skuffet. På etterskudd 2-3 ganger, det ene ble matchavgjørende mot Hazard. Burde i etterpåklokskapens navn falt av, men gjorde ikke det, det var flere gale vurderinger i samme situasjon og derfor tapte United denne finalen. Hevet seg dog etter pause, men hva galt har Bailly gjort?

Ashley Young 5:
Veldig sentral, spesielt som vingback utover i 2. omgangen. Skaffer også noen frispark i god posisjon, men innleggsfoten egentlig helt bak mål. Det må han straffes for.

Nemanja Matic 7:
Flink til å vende spillet, mistet nesten aldri ballen og et godt skudd som så gjerne skulle gått litt til siden for Cortois, men til tross for tapet – en god kamp.

Ander Herrera 6:
Brøt sterkt foran Hazard og andre noen ganger, men satset alltid og tapte derfor også noen dueller. Middels.

Paul Pogba 5:
Skuffet. DEN headingen skulle gitt 1-1, matchavgjørende negativt der og hvor var du de første 43 minuttene, Paul? For lite med, noe United helt åpenbart led av før pause. Noe bedre etter pause, men må straffes for headingen og at han som de andre offensive spillerne ikke bidro nesten noe i hele 1. omgang.

Jesse Lingard 4 (ut for Martial 73):
Skuffet stort. Klarte, med ett unntak, aldri å utgjøre en forskjell. En fin gjennombruddspasning til Marcus Rashford, men generelt løpende imellom eller såpass godt dekket opp at det aldri ble noe ut av det.

Alexis Sánchez 5:
Skuffet. Av og til noe godt, men altfor ofte ikke god nok. Rett og slett for variabel, med for mange minus på sin side av protokollen i denne.

Marcus Rashford 5 (ut for Lukaku 73):
Skuffet. Bommet på ballen i god posisjon før pause, bommet alene med keeper etter pause og ikke helt bra ellers. Forsøkte, men dette var heller ikke bra nok, Marcus, spesielt da han også sviktet på et par av sine gode sjanser.

Enig eller uenig? Gi din spillerbørs her.

Romelu Lukaku (inn 73 for Rashford), Anthony Martial (inn 73 for Lingard) og Juan Mata (inn 87 for Jones) spilte for kort tid til å få karakter.

Merk: Man måtte være inne på banen før 70. minutt for å få karakter.