Benekter Chelsea-hets

Ifølge nyhetsmedier avviste Sir Alex forleden Chelsea som reelle tittelkandidater for kommende sesong – "fordi de er for gamle". Nå tilbakeviser SAF at han skal ha uttalt noe i den retning.

Publisert Sist oppdatert

Det var under en pressekonferanse i Durban tidligere i uken United-manageren angivelig hevdet at Chelsea-mannskapet, slik det fremstår nå, er for gammelt til å utgjøre noen trussel i sesongen som kommer.

Men, det SAF egentlig sa, var ifølge ManUtd.com dette:

"(Chelsea) har et erfarent mannskap. Jeg sier ikke nødvendigvis at det er gammelt, for med moderne treningsmetoder bør man kunne spille utover i 30-årsalderen.

"Det jeg sier er at jeg ikke ser muligheten for de store forbedringene fra et lag som befinner seg i 30-årene"

I Johannesburg på fredag, dagen før Vodacom Cup-finalen mot Kaizer Chiefs, var Sir Alex ivrig etter å renske luften:

"Jeg kan klargjøre (kommentarene) veldig enkelt," sa han.

"Spør de engelske journalistene hva de gjorde med saken – de laget en overskrift som gjorde det pinlig for meg.

"Det jeg sa var at Chelsea har et veldig erfarent mannskap, og at når spillere kommer opp i 30-årene så kan man ikke forvente den store fremgangen fra dem.

"Jeg sa også at de kommer til å utgjøre en stor utfordring for oss, i likhet med de to andre klubbenen (Arsenal og Liverpool). Jeg tror ikke at det er så mye som skiller de fire toppklubbene."

Manageren sa samtidig at de påståtte kommentarene fra Carlos Tevez, angående Cristiano Ronaldos fremtid, var usanne.

Tevez ble sitert på at han mente Ronaldo burde få anledning til å forlate Old Trafford "dersom det er det han ønsker." Dette benektes imidlertid av SAF.

"Carlos Tevez sa ikke det, men for tiden jages vi av et sinnsykt pressekorps som er nødt til å få ut historier hver eneste dag.

"Jeg kan nesten ikke vente på å returnere til en slags normalitet hvor vi kan roe oss ned og igjen begynne å prate om fotball. Disse pressefolkene er bare helt gale," sa manageren oppgitt.

Powered by Labrador CMS