– United vinner

Toppjournalist i The Times er ikke i tvil.

Publisert Sist oppdatert

Matt Dickinson er en av de mest sentrale sportsjournalistene i The Times.

Fredag brukte han litt av tiden sin til å chatte med leserne sine, og snakke om søndagens storkamp mellom United og Chelsea.

Han tror United kommer til å ta en ny seier mot London-laget.

– Jeg tror United vinner, men det blir ikke 8-2.

– De vinner med ett eller to mål, skriver han.

Mer tempo mot Chelsea

Han føler seg sikker på at United vil se mer ut som det laget som har spilt i serien, enn det som spilte i Champions League onsdag.

– Hittil i Premier League har Sir Alex fokusert på at backene må presse høyt så fort De Gea får ballen, midtstopperne skal trekke ut til sidene og midtbanen skal sette tempoet. Dette er lettere når motstanderne ikke er så tøffe, men jeg forventer at United vil forsøke seg med det høye tempoet også mot Chelsea. Så blir det fascinerende om Chelsea også kan ta kontroll…

– Jeg ville heller ikke bli sjokkert om Chelsea stakk av med noe på Old Tafford. Etter å ha sett dem i Champions League kan det til og med hende at Fernando Torres scorer, men jeg kommer ikke til å vedde på det.

Vil se mer av Welbeck

Dickinson fikk også spørsmål om enkeltspillere i klubben vår, men virket noe usikker på fremtiden til Dimitar Berbatov.

– Hvis jeg var Berbatov, så ville jeg bedt om å få dra. Men hvis jeg var Ferguson, så ville jeg sett mye mer av Welbeck før jeg lot Berbatov dra.

Han skriver imidlertid at han var overrasket over at Michael Carrick fikk ny kontrakt med United.

– Park, Fletcher og Carrick. Jeg ville valgt dem til ulike jobber, men jeg ville definitivt beholdt Fletcher, jeg skjønner hvorfor Ferguson har beholdt Park og jeg er overrasket over at Carrick fikk ny kontrakt, skriver Matt Dickinson.

Powered by Labrador CMS