– United har imponert mest

Premier League-keeper etter å ha møtt United, City og Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Stoke har møtt alle de tre beste Premier League-lagene allerede denne sesongen, og etter de tre kampene mener lagets keeper, Asmir Begovic, at det er United som ser best ut i gullkampen.

Skulle det også ende med United på topp denne sesongen, vil United altså ta seriegull nummer 20 i historien.

– De har så mye talent og oppfinnsomhet fremover på banen. Alle spissene samt Danny Welbeck og Antonio Valencia er så farlige, fortsetter han.

Begovic fikk selv merke det på kroppen, da United satte ballen forbi ham fire ganger i 4-2-seieren sist uke. Tidligere har Begovic også stått i mål da Stoke røk 0-1 borte for Chelsea og spilte 1-1 hjemme mot Manchester City.

– Det er alltid tøft å møte United, men nå som Rooney og Van Persie ser ut til å ha funnet tonen så blir alle feil hardt straffet av dem, sier Begovic.

Han anbefaler imidlertid å slutte med rulleringen på keeperplassen. Stoke-keeperen er nemlig klar på at det er en stor fordel for en keeper å ha klippekort på laget.

– Det er vanskelig når det rulleres blant keeperne, fordi man føler seg roligere når man får spille. Tillit gjør deg bedre. I fjor var de Gea førstekeeper, og det var også da han var som best, sier Begovic.

Powered by Labrador CMS