LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Paul Pogba of Manchester United puts his hand up during the Premier League match between Chelsea FC and Manchester United at Stamford Bridge on October 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Paul Pogba of Manchester United puts his hand up during the Premier League match between Chelsea FC and Manchester United at Stamford Bridge on October 20, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Ryktesaker, uke 8

Juventus-ryktene om Paul Pogba tar tydeligvis aldri slutt.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Lørdag 23. februar:

10.07: En rolig ryktemorgen, men vi tar med oss at det ryktes fra Italia (her gjengitt av Manchester Evening News) at Juventus vurderer å gå for Didier Deschamps når de etter hvert skal erstatte Allegri, og at de håper det også kan bidra til å øke sjansene for å signere Paul Pogba, siden Pogba fungerte godt under Deschamps da Frankrike vant VM.

Her blir det en del hvis og men, og vi mister nok ikke akkurat nattesøvnen av dette.

00.01: Arsenal har tilbudt Romas sportsdirektør Monchi rollen som sportsdirektør, og de forventer at han takker ja til jobben, skriver Daily Mirror. United er en av klubbene som er blitt koblet til spanjolen de siste månedene, men Monchi har tidligere jobbet med Unai Emery i Sevilla.

Fredag 22. februar:

10.50: FIFA har straffet Chelsea med overgangsnekt de neste to vinduene. Det betyr, hvis dommen blir stående, at Uniteds rival først får handle igjen sommeren 2020.

07.40: Timothy Fosu-Mensah kan være aktuell for Ajax. Den nederlandske giganten er forberedt på å miste Matthijs de Ligt, og De Telegraaf nevner Fosu-Mensah som et mulig alternativ. Ajax-direktør Marc Owermars skal ha varslet Fosu-Mensahs representanter om interessen, skriver De Telegraaf. 21-åringen var i Ajax som ungdomsspiller frem til 2014, da han ble hentet til Manchester.

07.15: Mer om midtstoppere fra Serie A. Inters Milan Skriniar har uttalt at han nærmer seg en ny kontrakt med dem.

07.10: – Hvis du får sjansen til å spille på aller øverste nivå så lytter man, selv om han har sterke bånd til Napoli. Jeg tror imidlertid ikke at han ville forrådt dem for å gå til Juventus, har agenten til Kalidou Koulibaly, Bruno Satin, sagt til Sky. Så skulle man vel tro at det med «aller øverste nivå» faktisk åpner for en overgang for eksempel til United.

07.00: Spanske Mundo Deportivo skriver om Marcus Rashford, og at han er ett av navnene på Barcelonas liste, men at han forblir «den umulige drømmen».

Torsdag 21. februar:

09.16: Daily Mirror skriver i en såkalt eksklusiv sak (som riktignok ikke er skrevet av en av de vi har aller mest tillit til i avisa) om et gjennombrudd i kontraktsforhandlingene med Marcus Rashford. Spissen skal være klar til å signere en kontrakt som vil knytte ham til klubben til 2025, og Ed Woodward skal ha tro på at en ny kontrakt vil kunne bli annonsert i løpet av de neste ukene.

Målet skal også være å få knyttet Ander Herrera til en ny kontrakt snart – spanjolens kontrakt går ut denne sommeren.

09.07: Vi starter dagens ryktebørs med å nevne at hvis dere ser overskrifter om en mulig United-overgang for Luis Suárez, så kommer den saken fra notorisk upålitelige Diario Gol – som er såpass upålitelige at en like godt kan lete etter overgangsrykter i et horoskop.

Onsdag 20. februar:

08.00: Paul Mitchell har vært nevnt flere ganger som en mulig mann for Sportsdirektør-jobben i United, men BBCs Simon Stone, som følger United tett, skriver nå at Mitchell ikke er aktuell for jobben. Mitchell ble nevnt fordi han har tette bånd til Mauricio Pochettino.

Tirsdag 19. februar:

16.21: Kanskje ikke den mest spennende ryktesaken, men vi tar det med denne om en ung, polsk målvakt ved navn Oliwier Oleksiewicz:

15.50: United-fansen venter på ny kontrakt til David de Gea, men må smøre seg med tålmodighet. Ifølge ESPN er det kravene til spanjolens agent som gjør at det hele drar ut. De Gea skal etter rapportene få en kontrakt på 350.000 pund i uka.

14.05: Dagen etter 2-0-seieren mot Chelsea melder Daily Mirror at de har en eksklusiv sak om Jadon Sancho. Avisen mener de vet hvordan Manchester United skal få tak i Dortmund-kometen. I saken står det at den tyske klubben i utgangspunktet ikke selger Sancho for noen pris. Men at Dortmund vil ta stilling til budet dersom det er over 100 millioner pund. Forstå det den som kan. United må også klare topp-4 og nå Champions League-spill neste sesong.

Mandag 18. februar:

18.00: Overgangsvinduet er stengt, men to United-spillere befinner seg for øyeblikket på prøvespill i hver sin klubb. Tyrell Warren og DJ Buffonge er hos henholdsvis Bolton og Derby, ifølge Manchester Evening News.

12.15: Sport Witness siterer italienske Corriere dello Sport på at United leder an i kampen for Roma-stopper Kostas Manolas. Det skal være en klausul i kontrakten hans som gjør ham tilgjengelig for 36 millioner euro, og Juventus og Bayern følger også med på 27-åringens situasjon. Det er kjente Mino Raiola som er stopperens agent.

07.25: United skal ha speidet på Birmingham-spiss Che Adams, som har scoret sju mål på seks kamper nå, skriver Daily Mirror. Totalt står 22-åringen med 19 mål på 29 kamper fra start for Birmingham denne sesongen. Burnley fikk nei da de forsøkte seg med et bud på ni millioner pund for ham i januar.

07.20: West Ham skal være klare til å tilby Antonio Valencia et kontraktsforslag i sommer – hvis Pablo Zabaleta bestemmer seg for å legge opp til sommeren. Det er The Sun som skriver dette og Daily Mail som gjengir det. Valencia er altså helt ute i kulden under Ole Gunnar Solskjær, og kontrakten hans går altså ut etter sesongen.

Powered by Labrador CMS