Gribbin scoret i Sbragia-comeback

U23-laget sesongåpnet med 2-2 mot Salford City onsdag kveld.

Uniteds reservelag klarte aldri å kjempe i teten i ligaen forrige sesong, men forbereder seg nå til det som forhåpentligvis blir en bedre sesong under Ricky Sbragia, mannen som er tilbake som U23-trener.

Tirsdag ble det 2-2 borte mot Salford City, fra nivå seks, laget som blant annet eies av Neville-brødrene, Paul Scholes, Ryan Giggs og Nicky Butt.

Salford tok ledelsen med både 1-0 og 2-0 med bare fire minutters mellomrom en drøy halvtime ut i kampen, men etter hvilen slo United tilbake.

Først scoret talentfulle Callum Gribbin med et langskudd midtveis i omgangen, før Charlie Scott utliknet ni minutter før full tid etter godt forarbeid av DJ Buffonge.

Uniteds lag bestod av flere av spillerne som også var med forrige sesong, og også Joe Riley og Cameron Borthwich-Jackson, som mange ble kjent med på førstelaget da Louis van Gaal var manager.

United: Kieran O’Hara (Max Johnstone); Joe Riley (Matt Olosunde), Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams (Callum Gribbin), Cameron Borthwick-Jackson ; Zak Dearnley (Tom Sang), Matt Willock, Devonte Redmond, Tosin Kehinde (DJ Buffonge); Ethan Hamilton, Josh Bohui (Charlie Scott).