Melbourne Victory v Manchester United

Iqbal: – Det er ærlig talt en drøm som går i oppfyllelse

Publisert Sist oppdatert

Zidane Iqbal har virkelig tatt sjansen og vist seg frem i de to sjansene han har fått under turnéen. Mot Melbourne Victory fikk han 8 på United-børsen for innsatsen i omgangen han var på banen.

Midtbanespilleren var som mot Liverpool interessert i ballkontakt og var ikke redd for å forsøke å være kreativ.

LES OGSÅ: «Zidane 2.0 er en vidunderlig spiller»
LES OGSÅ: – Vil gi alle en sjanse til å vise seg frem

Etter kamp pratet midtbanespilleren med som er en stor Youtube-kanal som følger Manchester United tett.

Den lokale unggutten beskriver hele turnéen så langt som en drøm som går i oppfyllelse.

– Det er ærlig talt en drøm som går i oppfyllelse. Som barn er dette alt jeg ønsket, å komme ut er det 90 000 tilskuere som ser på deg og attpåtil under flomlys. Det er noe alle barn drømmer om. Det er surrealistisk om jeg skal være ærlig og det er vanskelig å sette ord på hvordan jeg føler meg akkurat nå. Jeg har vokst opp og spilt for akademiet og jeg elsker klubben, så  hver gang jeg tar på meg drakta og hver gang jeg får å se navnet mitt på draktnummer 55 er det en stor ære.

Melbourne Victory v Manchester United
STOLT: Zidane Iqbal er stolt over å kunne representere United på turnéen.

I likhet med flere av de andre United-spillerne som har gitt intervjuer under pre-season så hyller også Iqbal den nye manageren Erik Ten Hag.

– Manageren er fantastisk, og gir oss forskjellige måter å jobbe uten ballen og med ballen. Han har en ide og selv om vi bare er inne i den tredje uken av pre-season har vi en ide om hva vi skal gjøre og hva han prøver å få oss til å gjøre med ballen. Han gjentar alltid at vi må uttrykke oss, men ta de riktige avgjørelsene!

Den 19 år gamle midtbanespilleren ble også spurt om hvordan det har vært å dele midtbanen sammen med jevngamle Charlie Savage i de to første treningskampene.

– Det er utrolig. Vi har vokst opp sammen og har spilt sammen hele karrieren. I tillegg fikk vi førstelagsdebuten vår sammen og vi undertegnet vår første proffkontrakt sammen. 

Melbourne Victory v Manchester United
HYLLES AV LAGKAMERATEN: Charlie Savage hylles av sin lagkamerat Zidane Iqbal. De har tatt trinnene gjennom akademiet sammen.

På spørsmål om hva han ser for seg av spilletid i tiden fremover er han usikker, men kommer til å jobbe hardt og gjøre alt han kan for å gripe sjansen om den byr seg.

– Jeg skal gjøre alt jeg kan og jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Det er selvsagt opp til manageren å bestemme om jeg skal spille eller ikke. Det er han som har de beste ideene og han som tar avgjørelsene. Så hvis jeg ikke spiller gjør det ingen ting, men hvis jeg får sjansen skal jeg gjøre alt for å gripe sjansen. Hvis jeg må tilbake på U23-laget kommer jeg fortsatt til å jobbe knallhardt på trening og yte mitt beste.

 

 

Powered by Labrador CMS