Iqbal

«Zidane 2.0 er en vidunderlig spiller»

Manchester United vant 4-1 mot Melbourne Victory, men først etter at hjemmelaget hadde gitt United en solid kalddusj i åpningsminuttene.

To kjappe scoringer av Scott McTominay og Anthony Martial like før pause snudde kampen. Etter hvilen økte Marcus Rashford til 3-1, før et selvmål på overtid fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Den beste United-spilleren var imidlertid ikke blant målscorerne…

Her er vår børs etter seieren i Melbourne:

1. omgang

Tom Heaton – 6
Sjanseløs på scoringen. Ellers praktisk talt arbeidsledig før pause.

Diogo Dalot – 7
Offensiv, og en viktig bidraksyter på høyresiden der United skapte det aller meste

Victor Lindelöf – 5.5
Stygg plasseringsfeil på baklengsmålet. Spilte seg opp og var trygg resten av omgangen.

Harry Maguire – 6
En kamp på det jevne av kapteinen. Brukbar heading som kunne fått et bedre utfall.

Melbourne Victory v Manchester United
KAPTEIN: Harry Maguire var tilbake fra start for United.

Luke Shaw – 6
Offensiv i likhet med back-kollega Dalot, men utmerker seg ikke like mye på venstrekanten som portugiseren gjorde på høyresiden.

Scott McTominay – 7.5
Mye involvert i det United gjorde. Om utligningen var noe heldig, kom den i det minste som et resultat av oppofrende innsats. Positiv.

Fred – 6
En liten nedtur etter en solid kamp mot Liverpool. Trivdes ikke så godt med små rom mot et kompakt Melbourne-lag.

Anthony Elanga – 5.5
Lenge relativt usynlig, men hadde også vanskelige arbeidsforhold på venstrekanten der Melbourne var mye dyktigere til å ta ut sikring. Heldig assist til Martial.

Bruno Fernandes – 7
Arkitekten bak det meste av det United foretok seg. Burde utlignet på en stor sjanse.

Jadon Sancho – 7
Lekne og driblevillige føtter. Det er farlig hver gang han får ballen.

Jadon australia
POSITIV: Jadon Sancho leverte en ny god kamp i United-trøyen.

Anthony Martial – 6.5
Gikk seg ofte fast, men var snartenkt da han fikk sjansen like før pause. To mål på to kamper vil gi selvtillit.

2. omgang

Tom Heaton – 7
Ikke mye mer å gjøre etter hvilen. Redder Bailly etter stopperens sleivspark. Flink til å sette spillet kjapt i gang.

Ethan Laird – 6
Spilte på det trygge. Sjelden satt under press

Eric Bailly – 6
Høye fjell og dype daler. Farten gjorde at Bailly hadde god kontroll på hjemmelagets få forsøk i starten av omgangen. To stygge og umotiverte feil trekker ned, men den målgivende pasningen til Marcus Rashfords 3-1-scoring tenderer til det geniale.

Alex Telles – 6
Virket tryggere enn mot Liverpool, men ble heller ikke satt på mange prøver.

Tyrell Malacia – 6.5
Fikk en heller rolig omgang da hjemmelaget skapte veldig lite venstrekanten hans. Nydelig innlegg til Rashford.

Charlie Savage – 7
Spiller med selvtillit og overblikk. En spennende spiller som fort kan fremstå som en liten joker på denne sommerturnéen.

Zidane Iqbal – 8
Fantastisk piruett som rundtlurte Melbourne-forsvaret. Positivt kroppsspråk og ønsker ballen mest mulig. En vidunderlig spiller du garantert kommer til å høre mye om dersom utviklingen fortsetter.

LEKKER DETALJ: Zidane Iqbal var et friskt pust for United etter hvilen.

Donny Van de Beek – 6.5
Prøvde på mye, men lyktes bare delvis. Langt mer involvert i spillet enn mot Liverpool.

Tahith Chong – 6.5
Ikke like fantasifull i spillet som Iqbal, men gjorde seg slett ikke bort. Pluss for forarbeidet til 4-1.

Marcus Rashford – 7.5
Oppofrende og energisk. Mye positivt allerede før den lekre scoringen som definitivt avgjorde kampen.

OPPTUR: Marcus Rashford leverte en god 2. omgang mot Melbourne Victory og scoret 3-1-målet.