Vil utsette salg til sommeren

Men Ian Holloway ser for seg Charlie Adam i Manchester United, og om de røde djevlene kommer med et seriøst bud vil Blackpool vurdere det.

Publisert Sist oppdatert

Charlie Adam har vært en av kometene i årets Premier League-sesong og er mye av grunnen til at Blackpool har gjort det såpass bra i debutsesongen i Premier League. Seasiders har avslått et bud på midtbanespilleren fra Aston Villa, et bud Ian Holloway mener var langt under hva de forventer å få for 25-åringen.

– Hvis de tror han er verdt bare £3,5 millioner må de se en annen sport, sier Holloway ifølge FourFourTwo.

– Jeg har en plan og jeg synes han bør bli hos oss til sommeren. Han kan være i en fantastisk posisjon da. Fansen elsker han, spillerne elsker han, og han kommer ha like mange muligheter som lengden på armen hans.

Holloway kan meget vel se for seg Adam i en rolle på midtbanen til United.

– Charlie trenger ikke å gå til en klubb som sliter. Jeg ser for meg gutten spille med Wayne Rooney og Dimitar Berbatov i enden av pasningene hans. Jeg kan ikke se hvorfor ikke, han er god nok for det.

– Målet mitt er å sende han til en topp fire-klubb. Hvorfor skulle han gått et annet sted? Jeg har bedt han tenke på det. Hvorfor ikke holde oss oppe, og deretter gå videre?

– Om Manchester United eller noen ringer meg med et realistisk tilbud kan det hende jeg vurderer det. Fram til det, drøm videre.

Powered by Labrador CMS