Manchester United v Liverpool FC - Premier League

– Jeg er den lykkeligste i verden

Casemiro i sitt første offisielle intervju etter overgangen fra Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

Den brasilianske midtbanemannen, som ble presentert som ny Manchester United-spiller før mandagens kamp mot Liverpool, smiler fra øre til øre når han blir spurt om hvordan det er å ha signert for klubben.

– Det er ingen tvil om at jeg gleder meg veldig. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot og føler allerede den spesielle kjærligheten alle har til meg, og det er klart at det er viktig for meg. Jeg har følt kjærlighet helt fra første sekund. Dette er en ny utfordring og jeg gleder meg veldig, sier han til ManUtd.com.

– Jeg føler at jeg er 18 eller 20 år gammel igjen og gleder meg til å komme i gang, bli kjent med lagkameratene mine og å spille på denne stadion. Jeg er veldig spent og veldig glad, sier han videre.

Se deler av Casemiro-intervjuet her:

 

På spørsmål om hva han vet om Manchester United, drar han frem en historie som trolig er ukjent for de aller fleste:

– Jeg var jo her for 15 år siden og spilte en turnering med Sao Paulo i Nike Cup. Og det blir jo som en film som spilles oppe i hodet når jeg nå kommer tilbake hit. Jeg hadde ikke engang i mine villeste fantasier drømt om å komme tilbake hit og spille for Manchester United. Jeg ønsket å komme tilbake hit, og nå som jeg er her, er jeg den lykkeligste mannen i verden. 

– Jeg gleder meg til å prestere ute på banen og hjelpe lagkameratene mine og hjelpe United til å vinne kamper og trofeer, sier han.

Merittlisten til Casemiro inneholder blant annet fem Champions League- og tre La Liga-titler. Det har selvsagt ikke kommet gratis.

– Jeg er en spiller som elsker hardt arbeid. Jeg gir alt ute på banen – ikke bare de 90 minuttene en kamp varer, men også på trening. Og for meg er det det viktigste. Du spiller som du trener, og for meg er det nøkkelen til å vinne kamper og troféer. Derfor må du trene så hardt som mulig for å spille ditt beste.

I intervjuet, som blir gjennomført på spansk, deler han for øvrig ambisjoner om å kunne kommunisere på engelsk med lagkameratene. 

– Kona mi snakker engelsk, og jeg har en syv år gammel datter og en ett år gammel sønn. De snakker litt bedre engelsk enn meg. Jeg vil beklage til United-fansen at jeg ikke snakker engelsk, men jeg har lyst til å studere og lære språket så fort som mulig, røper han.

Se hele intervjuet her.

Powered by Labrador CMS