case

Hvor fort kan han bli klar? – Legesjekken er bestått

Publisert Sist oppdatert

United bekreftet fredag kveld at de var enig med Real Madrid om overgangen til Casemiro, men at legesjekken og arbeidstillatelsen gjenstod.

Søndag kveld skriver Fabrizio Romano at den brasilianske verdensklasse-midtbanespilleren har bestått legesjekken i Manchester.

Dermed gjenstår bare arbeidstillatelsen, som heller ikke skal være noe problem, siden Casemiro har vært en nøkkelspiller på det brasilianske A-landslaget i lang tid.

Spørsmålet er mest hvor lang tid prosessen tar. Med Lisandro Martinez tok det ti dager fra United meldte om enighet med Ajax, til alt var i orden.

Ifølge Romano trener Casemiro med resten av United-gjengen til uka, men hvis arbeidstillatelsen går i orden den kommende uka så bør han kunne debutere borte mot Southampton lørdag 13.30 skandinavisk tid.

Hvis arbeidstillatelse-prosessen, som er så tungvint grunnet brexit, tar ti dager også denne gangen, så kan i verste fall neste helgs kamp mot Southampton ryke.

Fysisk bør han også være klar allerede.

Han spilte riktignok bare åtte minutter av ligastarten for Real Madrid før overgangen til United, men før det i sommer var han banens beste og fikk fulle 90 minutter i Supercup-seieren mot Eintracht Frankfurt. Han fikk også 64 minutter 31. juli i en 2-0-seier mot Juventus og spilte 45 minutter i de to treningskampene før der igjen.

MER:

Powered by Labrador CMS