casemiro030623

– Rice eller Caicedo ville vært et bedre kjøp

Jamie Carragher mener Uniteds kjøp av Casemiro vitner om en heller kortsiktig tankegang.

Publisert Sist oppdatert

Casemiro kom til United fra Real Madrid i starten av forrige sesong og hadde en solid debutsesong i United-trøyen.

Det er også den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Carragher enig i, men påpeker at det ikke er det som er problemet med brasilianeren.

Carragher som er ekspertkommentator for Sky Sports har også en spalte i The Telegraph, og det er her han kritiserer United for ikke å ha hentet et yngre midtbaneanker. 

Caicedo og Rice er eksempler på fremtidsrettet og god planlegging. De er dyre spillere nå, men kommer til å spare klubbene (Chelsea og Arsenal, red anm.) for betydelige beløp de neste seks syv årene, skriver Carragher som også spør hvor lang tid det vil ta før United igjen må betale en stor overgangssum for den spilleren som vil bli Casemiros erstatter.  

KRITISK: Jamie Carragher mener United betalte dyrt for at Casemiro skulle komme inn og løse klubbens midtbaneproblemer på kort sikt. – Det er ingen tvil om at han gjorde United bedre, men det er heller ingen tvil om at hans beste år ligger bak ham, skriver Carragher i spalten sin i avisen The Telegraph.

– Jeg har aldri ment at kjøpet av Casemiro ville være god butikk for United. Ikke fordi det er tvil om at han er en verdensklassespiller, men fordi han er på det stadiet i karrieren som han er. Casemiro var et panikkjøp da Uniteds jakt på Frenkie de Jong ble resultatløs, skriver Carraghet videre.

Carragher skriver videre at Casemiro hevet kvaliteten på United sist sesong og hjalp klubben tilbake i Champions League, men at det allerede er tegn som tyder på at Ten Hag må gjøre justeringer på midten fordi Casemiro trenger støtte sentralt på midten.

United og Casemiro møter Tottenham i London i helgen og Erik ten Hag holder sin pressekonferanse klokken 14.30 norsk tid fredag. 

Powered by Labrador CMS