fanspro

Solskjær snakket med demonstrantene som tok seg inn på Carrington

En gruppe United-fans tok seg inn på Uniteds treningsfelt på Carrington for å protestere mot Uniteds amerikanske eierfamilie. United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær var en av dem som snakket med demonstrantene som nå har forlatt anlegget.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag formiddag tok en gruppe sinte United-fans seg inn på Uniteds treningsfelt på Carrington for å protestere mot superligaen og Uniteds amerikanske eiere, Glazer-familien.

United bekrefter hendelsen i en kunngjøring og skriver at Ole Gunnar Solskjær var en av dem som snakket med demonstrantene. Teknisk direktør Darren Fletcher, førstelagstrener Michael Carrick og Nemanja Matic skal også ha snakket med demonstrantene.

SNAKKET MED DEMONSTRANTENE: Ole Gunnar Solskjær, Michael Carrick, Darren Fletcher og Nemanja Matic skal ha snakket med en gruppe på 15-20 demonstranter som tok seg inn på Carrington torsdag morgen.

«Rundt klokken 09.00 i morges tok en gruppe seg inn på klubbens treningsfelt. Manageren og andre snakket med dem, bygningene ble sikret og gruppen har nå forlatt området».

Red Issue skriver på Twitter at fansen først blokkerte begge inngangene til Carrington, men bilder fra twitterkontoen til Red Issue viser også demonstrantene inne på selve treningsanlegget, blant annet foran resepsjonen på Carrington.

Gruppen på mellom 15 og 20 demonstranter har holdt opp bannere med teksten «Glazers Out», «We decide when you play», og «51% MUFC». 

Det siste banneret er en klar hentydning til ønsket om å få en fanrepresentasjon i styrene til de engelske fotballklubbene på 51 prosent, slik at fansen vil sitte med den relle makten i forhold til større og betydelige avgjørelser som skal tas.

Bildene som har lekket ut fra demonstrasjonen viser gruppen foran inngangen til Carrington, foran resepsjonen på treningsfeltet og ved treningsbanen til førstelaget som er den nærmeste til Jimmy Murphy-senteret som ligger like bak resepsjonen.

Red Issue skriver også at politiet kom til Carrington, men holdt en viss avstand mens Solskjær og de andre trenerne snakket med demonstrantene.

Manchester Uniteds treningsfelt på Carrington er vanligvis strengt bevoktet, og dersom man skal inn på Carrington må man vanligvis forbi to vaktposter. Én for å ta seg inn på veien som leder frem til innkjøringen på Carrington, og én ved selve innkjøringen.

Manchester United har foreløpig ikke kommentert hvordan det var mulig for demonstrantene å ta seg inn på selve anlegget, men det vil trolig bli en intern gjennomgang av sikkerhetsrutinene ettersom demonstrantene tok seg helt frem til treningsbanen til førstelaget.

Joel Glazer sendte et åpent brev til United-fansen etter superligafadesen, der han sier han vil gjøre alt for å gjenoppbygge tilliten til United-fansen.

Det ser imidlertid ut som det kan bli en meget vanskelig oppgave for eierfamilien. Mange vil si at det ikke var noen tillit i utgangspunktet og på sosiale medier sprer det seg nå en invitasjon til en demonstrasjon ved Old Trafford førstkommende lørdag.

 

Powered by Labrador CMS