bruno4243

– Jeg er ganske sikker på at neste sesong blir enda bedre

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes’ innflytelse på United har vært stor.

Forrige sesong så vant United 42,9 prosent av kampene sine før portugiseren kom inn dørene på Carrington i slutten av januar.

Med Fernandes i United-laget har seiersprosenten etter det økt til 59.

I ligaen er forskjellen over 20 prosent. Seiersprosenten forrige sesong var 37,5 uten portugiseren. Etterpå har den økt til 57,7, skriver BBC.

– Et godt press

Fernandes selv har spilt 79 United-kamper etter overgangen fra Sporting Lisboa. Det har gitt vanvittige 40 scoringer og 25 målgivende pasninger.

Dermed er han av noen blitt sammenliknet med Cantona.

– Det er en ære (…), men det betyr også at man må forbedre seg hver eneste dag. Det å bli sammenliknet med slike spillere betyr at jeg jobber hardere. Det er, for meg, et godt press.

MYE SUKSESS: Bruno Fernandes sammen med to av de andre gigantene på denne sesongens United-lag – Luke Shaw og Marcus Rashford.

26-åringen vet også at han har gjort det bra, men er bevisst på å snakke opp lagkameratene.

– Selvsagt har jeg gjort det veldig bra. Det vet jeg både fra prestasjonene mine og også tallene mine, men det er en konsekvens av hjelpen og tilliten fra lagkameratene mine. De har hjulpet meg til å bli bedre, og hvis de hjelper meg så vet jeg at jeg kan hjelpe dem, sier Fernandes til BBC.

– Alle kan se at vi er blitt bedre

Med Ole Gunnar Solskjær som manager tok United tredje flest poeng i Premier League etter at han kom inn i 2018/19-sesongen. Det ble til en «ny» 3. plass i hans første hele sesong i 2019/20, før United var nest best i 2020/21-sesongen.

Fernandes ser imidlertid konturene av noe enda bedre.

– Alle kan se at laget er blitt bedre. Vi blir mer modne sammen, forstår ting sammen og vi kan dermed oppnå bedre ting.

– Det viktigste for meg for neste sesong er at vi alle er på samme lag – klubben, spillerne og supporterne. Hvis det skjer så kan vi få til mange gode ting neste sesong, som jeg er ganske sikker på at blir bedre enn denne sesongen, sier han.

Les hele intervjuet hos BBC.

Powered by Labrador CMS