– Pogba har en jobb å gjøre med å komme inn på laget først

De gamle heltene liker det de ser av Bruno Fernandes.

Publisert Sist oppdatert

De gamle heltene – inkludert han vi kåret til den aller største – er veldig godt fornøyd med at United signerte Bruno Fernandes.

– Han har gjort spillerne rundt seg bedre, og han har bare passet inn helt fra starten av, noe som alltid er det en håper på når en ny signering kommer. Han ser ut som en bra fyr også, og det ser ut til at han ønsker å spille for Manchester United, sa Ryan Giggs til Sky Sports.

LES OGSÅ: Topp 50: Derfor er han den aller største

– Han er en Manchester United-type som spiller. Han mottar ballen, gjør noe spennende, prøver ting – og om det ikke fungerer, så prøver han igjen. Det er briljant å se på!

– Han har gjort spillerne rundt seg bedre, han har gitt dem selvtillit. Han har gitt alle et løft, egentlig – spillerne rundt seg, trenerne, fansen… Det har vært en veldig positiv start.

Giggs ble videre spurt om Fernandes og Pogba kan være hjertet i en midtbane i verdensklasse.

– En kan ikke svare på det spørsmålet før de har spilt sammen, og en ser om de passer sammen. Gode spillere bør fungere sammen med gode spillere, men vi må vente og se. Begge har masser av kvalitet, nå spørs det om de kan utfylle hverandre.

BØR FUNGERE: Men en vet aldri før de har spilt sammen.

Sensasjonelt god

En annen Paul, Paul Scholes, ble på MUTV-gruppechatten spurt om Bruno Fernandes var hans type spiller.

– Ja. Han har fantastiske ferdigheter til å gå forbi spillere, han ser ut som om han ønsker å score mål – han kan skyte fra hvor som helst – han er kapabel til å slå gode pasninger, han har en god dødballfot… Plutselig ser det ut som om United vil score hver gang han har ballen.

Slik var det innimellom også med en annen nummer 18, men Scholes mener det er meningsløst å sammenligne siden han mener de er helt forskjellige, og trakk frem Fernandes evne til å gå forbi spillere, og hans egne ubrukelige dødballfot, som ting som skiller de to.

LES OGSÅ: Scholes i april: – For første gang på lenge føler du at United kan tette luka til toppen

MÅLFARLIG: I likhet med Scholes er Bruno Fernandes målfarlig – men Scholes synes ikke de er spesielt like som spillere.

Fan er han uansett.

– Noen ganger trengs det bare én spiller for å forandre et lag. Jeg liker ikke å snakke om City, men det får meg til å tenke på David Silva i Manchester City. Han fikk koblet laget sammen, og vi har funnet den spilleren i Fernandes.

– Den største overraskelsen for min del er at ingen av de andre toppklubbene prøvde seg på ham [Tottenham ble vel nevnt noen ganger, red.anm.], og en annen overraskelse er at det tok så lang tid for oss å få tak i ham – men heldigvis gjorde vi det.

– Noen ganger, spesielt for utenlandske spillere, så tar det litt tid å tilpasse seg. Men denne gutten har bare gått rett inn, og har sett ut som en sensasjonelt god fotballspiller fra starten av.

TILPASSET SEG RASKT: Bruno Fernandes.

I likhet med Giggs tror Scholes at Pogba og Fernandes kan bli bra sammen – hvis Pogba kommer seg inn på laget, vel å merke!

– Jeg kan ikke se hvorfor ikke [de to skal fungere sammen]. Paul har en liten jobb å gjøre med å komme inn på laget, for før fotballen ble stoppet så gjorde de andre midtbanespillerne – McTominay, Matic, Fred – det veldig godt.

– Det kommer ikke til å bli ukomplisert for Paul, så han har en jobb å gjøre med å komme inn på laget først. Men vi vet alle hva Paul er kapabel til, han er en toppspiller når han er i slag, og jo bedre spillere du spiller med… det kan bare gagne laget.

KAN STYRKE UNITED: …men først må han komme seg inn på laget.
Powered by Labrador CMS