– Der burde jeg være bedre

Les hva banens beste mot Everton sa etter kampen.

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes’ suser mot Everton sikret Manchester United et poeng fra Goodison Park. Portugiseren selv vil nødig skryte av skuddfoten sin etter kampen.

– Det var et skudd. Jeg er glad for at det ble mål, men det spiller ingen rolle hvordan det skjer. Det viktige her er at ballen gikk inn, sier Fernandes til MUTV etter Everton-kampen.

Manchester United dominerte store deler av førsteomgangen, men Everton våknet litt etter hvilen. Mot slutten av kampen hadde begge lag mulighet til å avgjøre det hele.

– Vi skapte en del sjanser i andreomgang og i sluttminuttene hadde vi muligheter til å score. Den siste med forsøket til [Odion ] Ighalo. Om han scorer der ville ting vært annerledes.

LES OGSÅ: (+) Mine tanker etter Everton

HVORDAN GIKK DEN IKKE INN? Bruno Fernandes var sentral i oppbygningen av spillet som ga Odion Ighalo en sjanse rett før slutt, men Jordan Pickford vartet opp med en feberredning.

– Jeg hadde også noen muligheter fra utenfor 16-meteren, men der burde jeg være bedre.

– Nå må vi fokusere på kampen mot Derby. 

Til tros for sin tredje United-scoring skulle Fernandes gjerne sett at det ble to poeng til.

– Man er ikke fornøyd når man ikke vinner fotballkamper, men det var åpenbart en vanskelig kamp hvor jeg tror ett poeng er bra, men tre er jo selvfølgelig bedre. 

AVISRUNDEN: (+) – Med fysisk form og evne til å ta ansvar har han imponert alle i klubben

Powered by Labrador CMS