Morocco v Portugal: Quarter Final - FIFA World Cup Qatar 2022

Portugal ute av VM – Dalot gikk av med skade

Publisert Sist oppdatert

Portugals jakt på landets første VM-tittel stoppet i kvartinalen. Marokko ble for sterke for Bruno Fernandes og Diogo Dalot sitt Portugal og det vil si at de to reiser hjem og blir tilgjengelige for spill for United igjen i slutten av måneden.

Kampens eneste mål ble scoret etter et nydelig hodestøt av Youssef En-Nesyri like før pause.

Bruno Fernandes hadde flere store muligheter til å score for Portugal, men ballen ville ikke i mål. Midtbanespilleren var involvert i stort sett alt det Portugal gjorde i det offensive spillet.

Diogo Dalot forlot banen etter 80 minutter med det som kunne likne på en hamstringskade.

Marokko (1-0) Portugal 

MÅL: 1-0 Youssef En-Nesyri (42)

Portugal: Diogo Costa, Diogo Dalot, Pepe, Ruben Dias, Raphael G, Ruben Neves, Otávio, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Joao Félix, Goncalo Ramos.

Vi oppdaterer med mål og det viktigste rundt United-spillerne.

LIVE:

1 min: Kampen er i gang!

4 min: Bruno Fernandes svinger inn et frispark fra høyre som lander perfekt på hodet til Jõao Felix som header rett på Marokkos keeper Bounou.

23 min: Bruno Fernandes går voldsomt til i en hodeduell med Bounou. Smeller inn i keeperen og begge deiser i bakken. Det blir litt temperatur og reaksjoner fra Marokko-spillerne, men det går bra med dem begge.

35 min: Marokko har kjempet Portugal litt ut av stilen og skaper nå litt sjanser. Hakim Ziyech skyter fra 25 meter, men Diogo Costa er med på notene og holder sikkert. Likevel Marokkos største mulighet så langt.

42 min: MÅL! Youssef En-Nesyri sender Marokko til himmels! Spissen stiger til værs og knuser både Ruben Dias og Diogo Costa i lufra og stanger ballen i mål. Til og med Cristiano Ronaldo på benken virker sjokkert over spensten til Sevilla-spissen der.

45 min: For et treff av Bruno Fernandes! Fyrer løs fra skrått hold på volley og treffer tverrliggeren. Svært nære 1-1.

45 + 1 min: Bruno Fernandes er involvert i det meste her nå. Deiser i bakken inne i feltet og roper på straffe. Den argentinske dommer vinker United-spilleren på beina igjen. Reprisene viser at Portugals nummer 8 faller ganske så enkelt.

PAUSE

58 min: Portugal nærmer seg noe og skal de gå videre så må de også score. Bruno Fernandes slår inn til Goncalo Ramos som header utenfor fra 10 meter.

63 min: Bruno Fernandes er involvert i alt Portugal foretar seg offensivt. Kommer til en ny stor mulighet. Denne gang med et skudd fra 20 meter som han finner rom for etter en dragning. Dessverre for Portugal går skuddet like over.

68 min: Bruno Fernandes forsøker å finne Ronaldo inne i feltet med et innlegg med utsiden. Den tidligere United-spilleren rekker ikke opp og ballen går rett i klypene på Bounou.

71 min: Bruno Fernandes forsøker seg med en frekk frisparkvariant. Dessverre er ikke Bernardo Silva helt oppmerksom på den når han får ballen helt fri på 12 meter og ballen sklir forbi og gjennom feltet.

80 min: Diogo Dalot ser ut til å ha pådratt seg en skade og halter av og blir erstattet av Horta. Ikke gode nyheter for United om backen blir ute også etter VM.

Powered by Labrador CMS