– Vi er Manchester United. Dette holder ikke

Donny van de Beek hadde ingen unnskyldninger å komme med etter det forsmedelige tapet i Tyrkia. I stedet serverte han en dønn ærlig dom over seg selv og lagkameratene.

– Jeg er veldig skuffet. Alle er det. Vi vet vi kan spille så mye bedre enn det vi viser her. Vi må spille på et helt annet nivå om vi skal vinne noe som helst, sier den selvransakende nederlenderen til MUTV etter tapet i Istanbul.

– Trodde vi skulle snu kampen

Donald Trump har brukt store deler av onsdagen til å forlange omtelling av stemmene etter det amerikanske presidentvalget.

Om Trump har lyst til å se hva en skikkelig tellefeil er, burde han i stedet sett vertenes 1-0-scoring i Istanbul.

Ingen United-spillere fulgte veteranspissen Demba Ba, og etter å ha mottatt en enkel langpasning, kunne den tidligere Chelsea- og Newcastle-spissen nærmest spasere ballen i mål forbi Uniteds Champions League-debutant Dean Henderson.

Hjemmelagets andre scoring kom etter nok en grov forsvarsfeil da Juan Mata mistet ballen eller en vanskelig pasning fra Bruno Fernandes.

UNDER PARI: Juan Mata har startet denne sesongen på en positiv måte, men mot Basaksehir var også spanjolen langt unna toppnivået.

Like før pause reduserte Anthony Martial til 1-2 med et vakkert hodestøt etter et bra innlegg fra Luke Shaw.

Flere scoringer ble det imidlertid ikke.

– Jeg trodde vi skulle snu kampen da vi fikk den scoringen like før pause, men vi skapte ikke nok sjanser i dag. Vi er Manchester United og vi må forbedre oss. Dette er ikke godt nok. Vi må lære av denne kampen og også av kampen mot Arsenal. Vi må heve oss til kampen mot Everton, sier Van de Beek.

– Vi kan ikke slippe inn slike mål

Bruno Fernandes var heller ikke i perlehumør etter tapet mot Istanbul Basaksehir. Den portugisiske midtbanespilleren er inne i en blindgate om dagen og ligner overhodet ikke på den redningsmannen han var i vår og i sommer.

– Alle føler at vi kan bedre enn dette, sier Fernandes til MUTV.

– Vi kan ikke slippe inn slike mål. Nå må vi se på hva vi gjorde feil, og rette opp de feilene til neste kamp, påpeker Fernandes.

TANKEFULL: Bruno Fernandes (i midten) og de andre United-spillerne fikk mye å tenke på etter smellen i Tyrkia.

Den neste kampen kommer allerede lørdag når United gjester Goodison Park og Everton. Etter hjemmetapet mot Arsenal trenger United sårt poeng, og ller helst alle tre, for å få heng på topplagene i Premier League.

United topper fortsatt Champions League-gruppen, men den flaue forestillingen i Istanbul var en gavepakke til både PSG og RB Leipzig og gruppen er nå plutselig ganske åpen.