ralfrrann

– Vi må gjøre noe lignende mot Brentford, men ikke bare i 70 minutter

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag møtte Ralf Rangnick pressen i forkant av Brentford-kampen, og vi har allerede omtalt hva han hadde å si om skadesituasjonen og om Martial-situasjonen.

Rangnick om Martial-saken: – Jeg hadde en samtale med ham på søndag om hva som skjedde, og saken er nå løst
Rangnick om skadesituasjonen: Tror Ronaldo og Rashford er tilbake – ble imponert av Pogba på trening

Under har vi en oversikt over de andre temaene han var innom i løpet av pressekonferansen.

Om det han var fornøyd med mot Villa, og det han vil forbedre:

– Om vi sammenligner de to kampene mot Aston Villa, så synes jeg at vi gjorde det mye bedre i ligakampen på Villa Park. Det vi viste de første 70 minuttene var veldig bra.

– Jeg likte bevegelsene våre, jeg likte vårt spill med ball, strukturen i spillet og måten vi presset på – enten det var i første eller andre linje, og til og med da vi måtte forsvare egen boks, så gjorde vi det bra i de første 70 minuttene.

– Vi må bygge videre på det, og gjøre noe lignende mot Brentford – men ikke i bare 70 minutter, men i 90, eller 95-97-98 minutter, alt etter hvor lang kampen blir.

kommentar
VAR OPPLØFTENDE LENGE: Dessverre kastet United bort en tomålsledelse mot slutten.

Hva han synes om jobben Thomas Frank har gjort i Brentford, og om hvor farlige Brentford er hjemme:

– De har hatt noen gode resultater hjemme mot topplag [seier mot Arsenal, uavgjort mot Liverpool]. Det kommer ikke til å bli en enkel kamp, ingen kommer til å forvente at det blir det, men det var slik før vi skulle møte Villa på Villa Park også. Som jeg har sagt, så skulle vi ha tatt de tre poengene, men vi gikk litt tomme på slutten, i de siste 20 minuttene. Men jeg var veldig fornøyd med det vi leverte de første 70 minuttene.

Brentford v Watford - Premier League
NESTE MOTSTANDER: Thomas Franks Brentford har vunnet tre av de siste fire Premier League-hjemmekampene (den ene de ikke vant, var det knepne 0-1-tapet mot Manchester City).

Om en må bygge laget rundt en så ekstraordinær spiller som Ronaldo, eller om det er spilleren som må finne en måte å fungere på i Rangnicks system:

– Den ene tingen ekskluderer ikke den andre. Det han har gjort i sin karriere så langt er selvsagt utrolig. 800 mål i tellende kamper, det er det ingen som har fått til før, og dette viser hva slags spiller han er, for en eksepsjonell spiller han er.

– Men selv med en enestående Cristiano Ronaldo, så snakker vi fortsatt om en lagsport, i en av de ligaene i verden med tøffest konkurranse, om ikke den tøffeste. Han kan ikke gjøre ting helt alene, vi blir bare bedre som et lag. Han er et viktig medlem av det laget, og det er slik vi vil utvikle det.

ronnierangnick
STJERNE OG SJEF: Cristiano Ronaldo og Ralf Rangnick.

Om Elanga:

– Han er en ung spiller. Han har nok av tempo, og han har godt nok fokus på fotballen. Fra og med den aller første treningsøkten, dagen før Crystal Palace-kampen, så viste han seg frem. Han har vist seg frem på treningsøktene, og det var derfor jeg bestemte meg for å bruke ham på Villa Park. Jeg synes han spilte godt, han viste akkurat det jeg forventet at han skulle levere i den kampen.

– Han er en veldig smart gutt. Han lytter til hva han skal gjøre, og han gir alt når han spiller, og jeg var fornøyd med det han viste i de 75 minuttene han spilte.

elanga150122
FIKK STARTE MOT ASTON VILLA: Anthony Elanga.

Om hva han synes om Premier League-utsettelsene, og om reglene blir misbrukt av noen klubber:

– Jeg vet ikke. Jeg kan bare snakke om vår klubb her. Vi hadde noen problemer for fire uker siden, akkurat nå har vi det ikke. Vi har spillere tilgjengelig, vi har ikke hatt noen Covid-tilfeller de siste par ukene. Men igjen: Jeg kan ikke dømme hva som foregår i andre klubber. Etter min mening er det noe Premier League må håndtere, og de kommer til å gjøre det på best mulig måte.

LES OGSÅ: 

SNAKKET UT MED MARTIAL: – Saken er nå løst
FORSTERKET TROPP: Tror Ronaldo og Rashford er tilbake

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS