Bennett

– Jeg synes Rhys var strålende

Selv om United tapte 0-1 mot Real Betis, imponerte 19 år gamle Rhys Bennett stort da han ble kastet inn etter bare et kvarter.

Publisert Sist oppdatert

Rhys Bennett var kaptein da United vant FA Youth Cup i vår og flere av lagkameratene fra den minnerike finaleseieren mot Nottingham Forest har fått muligheter av Erik ten Hag.

Mot Real Betis ble det endelig Bennett sin tur da han erstattet en uheldig Teden Mengi etter bare et kvarter da Mengi ble båret ut med en strekkskade.

Real Betis v Manchester United - Winter Friendly
TRYGG: Rhys Bennett fikk ikke lange tiden til å gjøre seg klar da han måtte inn etter bare 15 minutter mot Real Betis. 19-åringen imponerte imidlertid med ro og posisjonering i spiller og får ros av keeperveteranen Tom Heaton.

Sammen med Victor Lindelöf utgjorde 19-åringen Uniteds stopperpar og etter en solid kamp vanket det ros fra Uniteds beste spiller, keeperveteran Tom Heaton.

– Rhys leverte en strålende kamp for oss. Han posisjonerte seg meget godt, spilte trygt og leverte en veldig god kamp for oss. Det er veldig viktig for ungguttene å få slik kamperfaring. For min egen del er det også godt å være tilbake på banen etter en god treningsleir her i Spania, sier Heaton til MUTV.

En annen spiller som trengte kamptrening og fikk verdifulle minutter i Spania var Brandon Williams. Venstrebacken hadde visste problemer innledningsvis mot Luiz Henrique, men spilte på seg trygghet etter hvert. 

– Vi vant ballen tilbake mye kjappere enn mot Cadiz. Jeg følte det var en bra 1. omgang av oss. Etter pause ble det litt tøft i starten og det er mer fysikk og tempo enn det mange av ungguttene er vant til, men det er viktig at de får vise manageren hva de er gode for. Jeg er ennå ikke 100 prosent, men etter å ha følt meg litt rusten da jeg kom tilbake er jeg nå klar til å levere en mye bedre andre halvdel av sesongen, sier Williams til MUTV.

Nabil Fekir scoret kampens eneste mål tidlig i 2. omgang etter et utsøkt angrep av vertene. 

Powered by Labrador CMS