Dette sa Solskjær om Shaw og Williams

Publisert Sist oppdatert

Hvor gikk seieren mot Southampton tapt? 

En skal ikke se bort fra at det var venstrebackskadene som etter hvert gjorde at vi bare fikk ett poeng, og med det satte United i en vanskeligere situasjon når det gjelder jakten på Champions League-plass.

I etterpåklokskapens navn skulle nok gjerne Ole Gunnar Solskjær ha sett at han hadde sørget for at han hadde mulighet til å gjøre et ekstra bytte på slutten, slik at United kunne avsluttet med elleve mann.

NEDERLAG: United avsluttet med ti mann på banen, og like før slutt kom utligningen.

Først måtte Luke Shaw ut, før Brandon Williams måtte gå av banen etter en stygg kollisjon med Kyle Walker-Peters. 

Spørsmålet nå er selvsagt om dette kommer til å være et problem videre også, siden vi ikke har veldig mange gode venstrebackalternativer, og siden vi har en rekke viktige kamper både de neste dagene og de neste ukene.

– Luke fikk en vridning i ankelen sin. Forhåpentligvis kan vi få noen gode nyheter om ham etter at vi har skannet ham, sa Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Da han ble spurt om Brandon Williams i intervjuet sitt med MUTV, så hadde han følgende å si:

– Jeg kan [egentlig] ikke si noe. Jeg har ikke sett Brandon siden han var med det medisinske apparatet, og jeg tror han fikk sydd noen sting i en rift over øyet, så vi får se hvordan han er.

Om Shaw blir borte noen uker, så blir det sannsynligvis en del spilletid på Williams fremover, mens spillere som Diogo Dalot, Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Ethan Laird og Teden Mengi er andre forsvarsspillere som potensielt kan bidra litt, i mer eller mindre grad.

SPILLETID FOR DALOT? Kanskje kan Diogo Dalot få litt mer spilletid – eller i alle fall en plass på benken – på grunn av det som skjedde under mandagens kamp mot Southampton.
Powered by Labrador CMS