shaw23

Nå utfordrer denne drakta Sancho

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Etter at denne saken ble publisert fredag morgen ble Jadon Sancho offentliggjort som United-spiller. Da ble det også klart at han skal spille med 25 på ryggen i 2021/22-sesongen. «25 SANCHO» kan bestilles fra nettbutikken vår.


United-supporterne verden over venter fortsatt på den endelige bekreftelsen om at Jadon Sancho er helt klar for United.

Samtidig vet alle at han blir United-spiller.

Det er kun et spørsmål om tid.

Det betyr at Sancho-drakten er den mest populære så langt etter at Supporterklubben begynte å selge de nye hjemmedraktene forrige uke.

Så venter flertallet med å få tilsendt sin Sancho-drakt til draktnummeret er endelig bekreftet (trolig 7 eller 16), noe som også betyr at det er litt usikkerhet rundt om Edinson Cavani fortsetter med sin 7er-trøye.

Cavani slås imidlertid av «23 SHAW» i populæritet.

MEDLEMSTILBUD: Alle Supporterklubbens medlemmer får 20 prosent rabatt på hjemmedrakten. Du kan se draktene og bestille her.

23hsaw

Etter en glitrende sesong utfordrer faktisk Shaw også Jadon Sancho helt på toppen som den mest populære United-spilleren å ha bakpå trøya. Det er ganske spesielt med tanke på at mange bortimot hadde gitt ham opp for et par sesonger siden.

– Det er ganske interessant, men skyldes vel også et godt fotball-EM, sier Bernt Hjørnevik, daglig leder i Supporterklubben.

– Det er mange som allerede har bestilt drakt med Sancho, men som ønsker å vente med å få den tilsendt til draktnummeret et bekreftet. Det samme gjør at vi også har liggende noe Cavani på vent.

– Butikken vår er imidlertid godt besøkt. Medlemmene har gjort det klart at de synes denne hjemmedrakten er en av de bedre på flere år, fortsetter han.

Tidligere i våres diskuterte mange United-supportere om det å boikotte kjøp av alle United-effekter – for å ramme Glazers.

Supporterklubben skrev da en lengre sak om vårt forhold til United. Der ble det også understreket at på kort sikt så er det kun Supporterklubben som rammes om dere supportere velger ikke å handle drakter fra oss i sommer.

LES OGSÅ: Slik er vårt forhold til United

– Derfor er det flott at vi nå ser at medlemmene støtter Supporterklubben ved å handle drakter hos oss, sier Hjørnevik.

MEDLEMSTILBUD: Alle Supporterklubbens medlemmer får 20 prosent rabatt på hjemmedrakten. Du kan se draktene og bestille her.

Slik er topplista over populære drakter:

  1. Sancho
  2. Shaw
  3. Rashford
  4. Maguire
  5. Cavani

(merk: I tillegg veldig veldig mange fortsatt også eget navn bakpå drakten)

Powered by Labrador CMS