Manchester United v Arsenal - Premier League

Lokalavisen lanserer Ronaldo som ny kaptein etter Arsenal-showet

Dette skriver de engelske mediene om Arsenal-målet, Ronaldo-scoringene og Carricks avskjed.

Publisert Sist oppdatert

Times: Hyller Carrick

– Vel, dette var en kamp som hadde alt. Kamper som dette er grunnen til at Premier League er verdens mest populære idrettsturnering, skriver Henry Winter, og ramser opp alt fra «fenomenale» Cristiano Ronaldo til Michael Carricks avskjed.

– Han kan dra med hodet hevet. Han har alltid vært en av dem som tar ansvar.

Michael Carrick’s farewell win cheapened by Arsenal’s lack of sportsmanship

Winter fastslår at Arsenals første scoring representerer den største debatten i moderne fotball: VAR og fair play.

Times-journalisten mener det var riktig å godkjenne målet, samtidig som han hinter til at bortelaget kunne vist hensyn da David de Gea lå nede.

MEN: Lanserer Ronaldo som kapteinsemne

De fleste avisene er imidlertid mest opptatt av at tomålsscorer Cristiano Ronaldo viste seg fram foran Ralf Rangnick i Uniteds 3-2-seier mot Arsenal på Old Trafford.

– Et banner på Stretford End med Eric Cantona, Roy Keane og Bryan Robson ble tatt fram før avspark. «Standarden» sto det. Cristiano Ronaldo hevet den, skriver Samuel Luckhurst.

– Ronaldo fortjener samme omdømme som Cantona, Keane og Robson. Mange United-supportere på Old Trafford ville godkjent at portugiseren blir gjort til ny kaptein.

– Rangnick vil utvilsomt sette spørsmålstegn ved Ronaldo, men det kan ikke være noen tvil om hvilken rolle han skal spille. Han har scoret i alle de fire ligaseirene United har vunnet siden han kom i august, og blitt matchvinner i tre av dem.

Luckhurst skriver at Rangnicks tilstedeværelse ikke skapte mye oppstyr på Old Trafford, og beskriver også hyllesten av Ole Gunnar Solskjær som fortjent.

The Sun: – Forsøkte å vinne Ballon d’Or

Også i The Sun er det Ronaldo som får overskriftene.

– I første omgang så det ut som Ronaldo forsøkte å vinne Ballon d’Or og ikke kampen, skriver tabloidavisen, som etter andreomgangen konkluderer med at Rangnick ikke kan ignorere scoringsmaskinen fra Madeira.

– Så lenge fotballkamper avgjøres av hvilket lag som scorer flest mål og ikke basert på løpsstatistikk må det være plass til en av historiens største målscorere.

Telegraph: Betryggende Ronaldo

– United kan falle sammen, og de kan reise seg igjen. De kan presse, og de kan glemme hvordan man presser. Men i en verden der ingenting er sikkert, er det noe betryggende med en mann som nå har scoret 801 mål i karrieren, skriver Sam Wallace.

Cristiano Ronaldo hits new heights as Man Utd shrug off Var controversy to win classic against Arsenal

Han skriver som flere andre at Ronaldos fremtid nå ligger i Rangnicks hender, men at portugiseren vil mene at han har gjort nok til å være fast på laget.

Wallace mener Carricks United virket mer selvsikre enn Artetas Arsenal, som han mener kan skylde seg selv for at det ikke ble poeng etter at Martin Ødegaard felte Fred innenfor 16-meteren.

Powered by Labrador CMS