varli

«Perverst at Varane i det hele tatt ble vurdert som reserve»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det engelske journalister skriver om United i sine kommentarer etter 2-1-seieren mot Liverpool.

The Times, Paul Joyce

Erik ten Hags Manchester United earn statement victory against Liverpool

 

Erik ten Hag vil tro at det beste fortsatt gjenstår for hans United, men uansett hva som skjer i fremtiden så vil han alltid ha dette.

Det var en kveld hvor de lurte forventningene, vant mot frykten og viste en utholdenhet og teknikk som var for bra for Liverpool. Denne uka var Jürgen Klopp manageren som så sjokkert og målløs ut. (…)

Dette var Ten Hags plan for Uniteds gjenoppstandelse. Aggressivitet, nådeløshet og modighet – og det var passende at det skjedde etter at han selv først hadde vist det samme. Ved å vrake Ronaldo og kaptein Maguire så prioriterte han fart, motstandsdyktighet og han fikk belønningen i form av en underholdende suksess. (…)

Fra tribunen så Casemiro på, og den brasilianske midtbanespilleren vil trolig tenke at alt prat om Uniteds død er overdrevet.

Se høydepunktene og målene fra kampen her.

 

Det var strålende prestasjoner fra majoriteten av United-spillerne, og tonen var satt da Lisandro Martinez satte sitt merke på Mohamed  Salah etter bare 35 sekunder

Spillerbørsen i The Times:
9: Rashford
8: Dalot, Martinez, Sancho
7: De Gea, Varane, Malacia, Eriksen, McTominay, Elanga, Fernandes

Les hele saken hos The Times.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst

Det var et mesterlig trekk å benke Ronaldo og Maguire. Raphaël Varane viste hvor perverst det har vært å bare vurdere ham som en reserveløsning på stopperplass. (…)

Tyrell Malacia var en atletisk oppgradering av Luke Shaw. (…)

Samholdet i United-leiren var tydelig også på sidelinjen, der Maguire ga råd mens han varmet opp. (…)

1-0-scoringen rettferdiggjorde også valget av Anthony Elanga, som la den målgivende pasningen like etter at han selv hadde truffet stolpen. Christian Eriksens ro da han ventet på Elangas overlap var imidlertid verdt mer hyllest enn den målgivende pasningen.

Les hele saken i Evening News her.

Luckhursts spillerbørs i Evening News for 11eren:

9: Varane, Martinez,
8: Dalot, Malacia
7: De Gea, Eriksen, Rashford, Sancho
6: McTominay, Elanga, Fernandes

Les alle vurderingene av spillerne her.

Daily Mail, Martin Samuel

Red Devils produce a fine display out of NOWHERE

 

Det var den minste flikken fra Anthony Martial, og plutselig var Marcus Rashford alene gjennom.

Det hadde gått 997 minutter siden hans forrige mål for United – 22. januar mot West Ham. Rashford hadde bare Alisson å overliste, men et langt løp og god tid til å tenke på det. Det er blitt sagt at han har mistet touchet sitt i slike situasjoner. At han ikke kan avslutte, og at det er derfor han endte opp på kanten.

Men, dette var et annerledes United og dermed også en annerledes Rashford. Han så ut som sitt gamle jeg. Derfor scoret han, som han gjorde da han var tenåring. (…) Da alt virket mulig. Kanskje er det også fortsatt slik. (…)

brunorash

Dette var et United-lag som fungerte, og ikke bare på en måte. Det var en fullt fortjent første seier for sesongen. (…) Bare ved å løpe så mye var United mye bedre enn mot Brentford. De var også taktisk bedre og teknisk bedre. (…) United løp fra Liverpool, presset bedre og til en stor del så spilte de dem også ut. (…) United var bedre uten Ronaldo, bedre uten Maguire. (…) Ten Hag bør nå være så modig at han ikke går tilbake på de to valgene.

Les hele saken her.

Spillerbørsen i Daily Mail:

8,5: Martinez,
8: Varane, Fernandes, Rashford
7,5: Dalot, Malacia, Sancho
7,0: Eriksen, McTominay, Elanga
6,5: De Gea

Les alle vurderingene her.

The Guardian, Jamie Jackson

Det var ikke mye heavy metal over det Liverpool fikk til mot dette United-laget.

Men hvordan kunne et lag som ble knust 4-0 mot Brentford sist utkjempe, utspille og mest av alt – løpe i stykker en motstander som slo dem 9-0 sammenlagt forrige sesong?

På en kveld hvor opp mot 10.000 mennesker demonstrerte mot Glazers så var United modige og fulle av kvalitet, fra David de Gea i mål til Marcus Rashford lengst framme.

Les hele saken her.

The Independent, Miguel Delaney

Ten Hag era receives belated lift-off as United beat Liverpool

 

Da Jadon Sancho så fikst skiftet retning (før 1-0), så kan han også ha endret en hel sesong. Liverpool, med James Milner og Alisson, sprellet feil vei mens Erik ten Hags lag omsider kan se fremover. (…)

Kanskje er dette den ordentlige starten på Ten Hag-æraen. Kanskje er det bare et følelsesladet svar etter desperate omstendigheter. Det sentrale er imidlertid at United igjen kan holde hodene sine hevet. (…)

Dalot, Martinez og Fernandes spesielt var først til nesten hver eneste ball. (…)

United klarte ikke å holde nivået oppe i hele kampen, men på 2-0 så trengte de heller ikke det. Da måtte de i stedet være sterke i forsvar.

Les hele saken her.

Spillerbørsen I The Independent:

9: Malacia
8: Martinez,  McTominay, Rashford, Sancho
7: De Gea, Dalot, Varane, Fernandes, Elanga
6: Eriksen

Les alle vurderingene her.

Powered by Labrador CMS