– Det er DETTE United er blitt. Et midt på tabellen-lag

Les hva engelske aviser skriver etter søndagens tap.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det de største avisene og United-journalistene har skrevet om United etter søndagens tap mot West Ham.

Veldig mye i avisene handlet om hva Roy Keane og José Mourinho sa i Sky Sports-studio, men ellers la vi først og fremst merke til følgende:

The Times, James Gheerbrant

No plan, no threat, no identity: Manchester United in terminal drift

Manchester United, en gang den største fotballklubben i landet, var ikledd trøyer med en kjedelig og utvasket gullfarge, og gikk som søvngjengere gjennom dette tapet – mot en klubb de nå skal slite med å kalle seg overlegne til.

De klarte kun tre skudd på mål, og kan knapt sies å ha hatt en plan, en trussel eller en identitet. (…)

Perspektivet over litt lengre tid er rystende. United har nå tapt sju av de siste 15 ligakampene, og kun vunnet fire av dem. De har ikke vunnet noen av de sju siste bortekampene i Premier League, eller holdt nullen på bortebane siden februar. Bare én gang i de siste 11 ligakampene har de scoret mer enn ett mål. (…)

Det vil hjelpe noe når Paul Pogba og Anthony Martial returnerer,  men United ser ut som et lag som har mistet glansen sin.

Les hele saken i The Times her.

Spillerbørsen i The Times: D De Gea 6 — A Wan-Bissaka 6, V Lindelof, 6 H Maguire 6, A Young 5 — S McTominay 6, N Matic 5 (sub: Fred 71 6) — A Pereira 5, J Mata 5 (sub: A Gomes 81), D James 6 — M Rashford 6 (sub: J Lingard 61 6).

Daily Mail, Ian Ladyman:

Et av disse to lagene ser endelig ut til å gå i riktig retning, mens for det andre så fortsetter nedturen. Hvorfor er noen derfor egentlig overrasket over at West Ham tok en helt grei seier mot United?

For de som ikke har fulgt ordentlig med – det er nemlig dette United er blitt. Et midt på tabellen-lag. Det eneste spørsmålet er om de andre lagene som kjemper om topp seks har evnen til å sørge for at de ender der.

Et par enkeltresultater kan ikke endre på det. Den ekte sannheten ser man over tid, i sekvenser, og nå ser man at United har fem seirer på de siste 19 kampene etter seieren i Paris, og de har i samme periode kun scoret 16 mål – mindre enn ett per kamp. Så ønsker du et ordentlig bilde av hvor United nå står? Vel, de setningene der gir deg det. (…)

Som en av dem som så på kampen sa: Da Marcus Rashford ble skadet søndag så var Ole Gunnar Solskjær selv den eneste ordentlige spissen klubben har. (…)

Så kan det absolutt bli verre før det blir bedre, men det har vi sagt en stund allerede. Dette fallet ser ut til å vare evig.

Les hele saken i Daily Mail her.

Spillerbørsen i Daily Mail: De Gea 6; Wan-Bissaka 6, Maguire 6, Lindelof 5.5, Young 5; Matic 5 (Fred 70mins 6), McTominay 5; Pereira 6, Mata 5 (Gomes 80mins 5) James 6; Rashford 4 (Lingard 60mins 6)

Manchester Evening News, Dominic Booth:

Forvirrende taktikk: Uniteds kampplan var å spille over midtbanen, men det hadde motsatt effekt: Det endte med at hver gang en midtbanespiller fikk ballen så lempet han den fremover uten å tenke. (…) United trengte ikke å være så direkte. (…)

Laguttakene og feil på overgangsmarkedet skader United: Mangelen på et midtbanekjøp i sommer er en nøkkelfaktor. (…) Du kan helt klart stille spørsmål ved valget om å bruke Nemanja Matic i stedet for Fred (…), og du kan også stille spørsmål ved hvorfor Andreas Pereiras kreativitet brukes nedover høyrekanten.

Dette var også nok en kamp hvor man ser at Rashford trenger en real opptur – eller hvile. Bare han og Matic beholdt plassene sine fra Astana-kampen og ingen av dem så bra ut – selv om de ikke var alene. (…)

Men kanskje Rochdale fra League One onsdag kveld er akkurat det United nå trenger for å få litt selvtillit igjen.

Les hele saken hos Manchester Evening News her.

Spillerbørsen i MEN (Richard Fray):
James, McTominay, Maguire, Aaron Wan-Bissaka og innbytter Fred best med 5ere.
Rashford og Matic verst med 3ere.
Se hele børsen her.

DISKUTERE UNITED I NY FACEBOOK-GRUPPE?
Vil du være medlem i en Facebook-gruppe hvor fokus er mer positivt? Hvor vi sammen feirer seirer eller kommer oss etter tap – og hvor alt ikke handler om å tømme seg for frustrasjon som en del andre steder? I så fall trykker du på bildet under.

Powered by Labrador CMS