lisandro22

«Kanskje Ten Hag bør tenke seg om med Martinez»

Publisert Sist oppdatert

For en gangs skyld handlet det ikke mest om United. Fulhams tre røde kort og reaksjonene etter handsen og straffesparket stjeler det meste av oppmerksomheten i engelsk presse mandag.

Her er en del av de mest sentrale reaksjonene fra journalistene, hvor vårt fokus er mest på det som skrives om United.

Manchester Evening News, Richard Fay

Har en del punkter hvor kampen oppsummeres.

Sancho fortsetter å slite. (…) I løpet av åtte dager har han hatt tre ulike roller, og uten å virkelig vise seg frem i noen av dem. Akkurat nå er det vanskelig å rettferdiggjøre en startplass for ham, selv om alternativene er ganske få. Ten Hag har jobbet hardt for å få tilbake den gamle Sancho, men det arbeidet er ikke over.

sanchoma

United manglet også sine beste menn. De visste i en uke at de måtte klare seg uten Casemiro, men hadde mindre tid til å forberede seg på en kamp uten Varane. Det kan argumenteres for at de to er de to viktigste spillerne i United-stallen.

Ten Hag har ikke oppmuntret det da han har blitt spurt om det å bruke Lisandro Martinez som sentral midtbanespiller de neste ukene, men han bør kanskje tenke seg om.

Martinez var den beste utespilleren mot Fulham, ikke bare på grunn av det han leverer defensivt, men også på grunn av kreativiteten hans. United er såret uten pasingsføttene til Casemiro og Eriksen, og Martinez er da det beste alternativet med sin kreativitet fra dypt i banen.

Dilemmaet for Ten Hag er imidlertid åpenbart: Martinez er også den beste forsvarsspilleren han har. Det virker tvilsomt om han vil gjøre Martinez til midtbanespiller, men det betyr ikke at han ikke burde gjøre det. (…)

Det er ikke altfor lenge siden Antonio Conte ble sett på som en potensiell United-manager (…), men denne helga ble United igjen påminnet om at de gjorde det korrekte valget med å velge Ten Hag. Ten Hag er godt på vei mot en topp 4-plassering og har allerede vunnet et trofé. Det neste spørsmålet er om han kan vinne flere.

Les hele saken hos Evening News her.

Spillerbørsen, Samuel Luckhurst:

8: De Gea, Martinez, Sabitzer
7: Shaw, Fernandes, Antony
6: Wan-Bissaka, Sancho, Rashford, Fred
5: Maguire, McTominay, Weghorst

Les hele børsen her.

Se sammendraget fra kampen på video her:

  

 

The Times, Paul Hirst:

Spillerbørsen i The Times:

D De Gea 8 – A Wan-Bissaka 6, H Maguire 5, L Martínez 8, L Shaw 6 – S McTominay 6 (Antony 58min, 7), M Sabitzer 7 – J Sancho 6, B Fernandes 7, M Rashford 6 (Fred 83) – W Weghorst 5

Les hele saken og børsen hos The Times.

Daily Mail, Ian Ladyman

United fremstod slitne, uten energi og stort sett uten gjennombruddskraft, og da Willian hadde løpt halve banens lengde for å stanse Jadon Sanchos avslutning så fremstod det inspirerende. Han forsøkte jo å hjelpe laget sitt til Wembley.

Problemet var at ballen traff armen hans før den gikk via stolpen. Det var ikke nødvendigvis hans feil. Det virket ikke som om han forsøkte å gjøre det, men det ble klart av TV-reprisene. Da dommeren så på VAR-skjermen så visste vi derfor alle hva som kom til å skje. Det vare bare det at vi egentlig ikke gjorde det. Ikke en gang halvparten av det.

Ja, vi kunne forutse straffen, det røde kortet og at Bruno Fernandes kom til å score (…), men vi kunne ikke forutse en av de mest vanvittige episodene av selvskading som er vist på en fotballbane på lang, lang tid. (…)

hands1

Fulham vil føle at ting gikk mot dem, men de burde egentlig ikke gjøre det.

Ja, det var noen situasjoner i grenseland. Burde for eksempel Harry Maguire fått sitt andre gule kort for å gi bort et frispark ved hjørneflagget i 2. omgang? Kanskje. (…) Regelen som sier at hands skal gi både straffe og rødt kort har lenge virket å være klar for en oppgradering også, men for det meste så var det Fulham som som må ta ansvaret for det som skjedde her.

United? Det faktum at foranledningen til alt tøyset, med Antony og Sanchos overgang, kom etter enda et Fulham-angrep, forteller alt man trenger å vite om hvordan kampen var akkurat på dette tidspunktet.

Spillerbørsen i Daily Mail:

De Gea 8; Wan-Bissaka 6, Maguire 5.5, Martinez 6, Shaw 6; Sabitzer 6.5, McTominay 6 (Antony 57mins 6.5); Sancho 6.5, Fernandes 6.5, Rashford 6 (Fred 82mins 6); Weghorst 6.

Les hele saken hos Daily Mail her.

Daily Telegraph, James Ducker

Det var ikke en gang noe som liknet på kontroversielt da VAR-dommer Neil Swarbrick ba dommer Kavanagh om å se på det som var et klar hands på målstreken av Willian. Den eneste overraskelsen var egentlig at Kavanagh ikke klarte å se det live. (…)

Fulham hadde vært det beste laget i store perioder av kampen til da. United så kjørt ut, og kan takke keeper David de Gea for at de fortsatt var med. Han leverte tre strålende redninger, og uten Casemiro så fremstod United lette sentralt i banen.

Les hele saken hos Telegraph her.

The Independent, Richard Jolly

Fulham exit FA cup in disgrace

 

Mens United tok et skritt nærmere en cuptrippel så klarte Fulham å levere en mye mindre velkommen trippel. På en arena med en statue av Uniteds hellige treenighet så leverte Fulham i stedet sin egen uhellige treenighet. På en dag hvor de imponerte i 70 minutter så forsvant de til slutt ut av FA-cupen på skammelig vis. (…)

Fulham, som Barcelona og Manchester City, ledet på Old Trafford, bare for å tape til slutt. (…)

United hadde vært middelmådige da kampen var 11 mot 11, men avanserte til slutt enkelt til en semifinalekamp mot Brighton. (…)

Fulham spilte med mye mer energi, men det var kanskje ikke så rart siden det bare var lagets tredje kamp i mars. United har spilt seks. (…) Snuoperasjonen kan sies også å ha noe å gjøre med de taktiske endringene, men de emosjonelle konsekvensene spilte en større rolle. De unødendige reaksjonene til Silva og Mitrovic skadet Fulham mye mer enn det som var nødvendig.

Les hele saken hos The Independent her.

The Guardian, Jamie Jackson

Noen vil kanskje hevde at United hadde flaks, men det er en krigervilje og kvalitet i dette United-laget som rett og slett nekter å godta et tap. Det viste de igjen søndag. De fikk aldri panikk, men jobbet på for å få sjansen som til slutt tok livet av Fulham.

De gjorde det også uten Casemiro og uten skadde Garnacho, Varane, Eriksen og Martial.

Les hele saken hos The Guardian her.

Powered by Labrador CMS