sunnysaints

– Solskjærs dårlige ledelse ble synlig igjen

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det mest sentrale fra engelske aviser etter 1-1-kampen borte mot Southampton.

The Times, James Gheerbrant

Manchester United’s soft core Fred and Nemanja Matic exposed yet again

 

På en solfylt ettermiddag ble Uniteds problemer synlige igjen. Ti ganger forrige sesong snudde United til seier etter å ha ligget under i tomme stadioner, men her svømte de hele veien mot strømmen. De kunne ikke ta dra fordel av utlikningen sin, og mot slutten hang ikke midtbanen sammen.

Den sentrale midtbanen har vært en svakhet i dette United-laget en stund allerede. Fraværet av en elite midtbanespiller er iøynefallende. Dette var en tøff kamp for Fred og Matic, og da Fred ble erstattet av Scott McTominay med kvarteret igjen å spille så mistet United enda mer kontroll.

fredmanunited
BLE BYTTET UT: Fred fikk ikke 90 minutter etter en mildt sagt variabel kamp mot Southampton.

Paul Pogba var glimrende på venstre kant, men hans suksess der gir Solskjær enda færre alternativer sentralt på midtbanen.

At Donny van de Beek aldri kom seg vekk fra benken føltes som en knusende dom for hans muligheter under Solskjær.

Les hele saken her.

Spillerbørsen i The Times: D De Gea 6 — A Wan-Bissaka 6, V Lindelof 6, H Maguire 4, L Shaw 5 — Fred 5 (S McTominay 76), N Matic 4 (J Lingard 86) — M Greenwood 7, B Fernandes 6, P Pogba 8 — A Martial 4 (J Sancho 59 6).

Daily Mail, Chris Wheeler:

United? Dette er den type kamper som United må vinne i det som blir en tøff Premier League-sesong, og de enkle fakta er at de ikke gjorde det. To poeng tapt. At de utliknet Arsenals rekord på 27 kamper borte uten tap på rad i ligaen er nok ikke den store trøsten.

Etter 5-1 mot Leeds forrige helg så bestemte Solskjær seg for å starte med Martial på topp, og å sette Greenwood ut på kanten. (…) Det fungerte ikke. Martial bidro nesten ikke med noe.

martial33424
OGSÅ BYTTET UT: Anthony Martial ble tatt av banen allerede før timen var passert mot Southampton.

Martial var imidlertid ikke den eneste United-spilleren som ikke leverte. For mange spillere hadde ikke dagen. Til slutt trengtes en glimrende David de Gea-redning for å hindre Southampton-seier.

Det kom etter en feil fra Harry Maguire, som så ukomfortabel ut fra start til slutt. (…) Varane er forventet å erstatte Victor Lindelöf i midtforsvaret, men basert på søndagen så er det Maguire som bør ut.

Les hele saken her.

Spillerbørsen i Daily Mail:  De Gea 7; Wan-Bissaka 5.5, Lindelof 6.5, Maguire 5, Shaw 6.5; Matic 6 (Lingard 86), Fred 6.5 (McTominay 76, 6); Greenwood 7, Fernandes 6.5, Pogba 7; Martial 4 (Sancho 59, 6).

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

Manchester United’s biggest weakness was exposed again at Southampton

 

Det gikk ikke ubemerket hen at Solskjær startet og avsluttet denne kampen med to ulike midtbaneduoer.

Det så tungt ut med Matic og Fred. United manglet aggressiviteten til Scott McTominay, som fortsatt sliter etter en skade, men ble kastet utpå mot slutten. Donny van de Beek, som fikk tillit i en diamantformasjon i samme kamp forrige sesong, ble heller ikke brukt denne gangen.

Solskjærs dårlige ledelse ble synlig igjen med noen nøkkelavgjørelser.

Mason Greenwood, som dominerte mot Leeds, ble dyttet ut på kant. Anthony Martial, som sjelden briljerer mot midtstoppere ble hentet inn og var livløs – som han ofte er. (…) Han overlevde ikke timen. (…)

En fraværende Cavani ble sunget for selv lenge før avspark, nå mer enn sju uker siden han sist spilte en kamp. Han skylder Uniteds bortefans noen flotte prestasjoner når han returnerer til arenaene selv etter supporterne, og han vil ikke være bekymret over prestasjonen til Martial.

Les hele saken her.

cavani224
TILBAKE PÅ TRENING: Men Edinson Cavani er nok først klar til start eller et innhopp til neste helgs kamp mot Wolverhampton.

Spillerbørsen i Evening News:

7: De Gea, Shaw, Greenwood, Pogba
6: Wan-Bissaka, Fernandes, Sancho, McTominay, Lingard
5: Lindelöf, Matic
4: Maguire, Fred, Martial

Les dommen over hver spiller her.

The Telegraph, Jeremy Wilson:

Fra et 9-0-tap I februar til uavgjort nå. Ting endrer seg fort i fotball. (…)

Etter 5-1 over Leeds forrige uke så var dette imidlertid en sjanse for United til å vise hva de har som mål med denne sesongen. De sviktet imidlertid totalt etter at de fikk 1-1, og unngikk i stedet så vidt tap. Selv Solskjær, som normalt er en fyr med glasset halvfullt, innrømmet at laget mistet det. (…)

United vil helt klart bli bedre når Edinson Cavani returnerer og de nye spillerne er helt klare, men dette understreket bare følelsen av at de vil slite med å være med i en ordentlig gullkamp. (…). Den sentrale midtbanen gir størst grunn til bekymring.

Les hele saken her.

The Independent, Melissa Reddy:

United held by Southampton as lofty ambitions are checked

1-1 var et rettferdig resultat, men selv om United ikke maktet å utnytte sine enorme comeback-krefter så er de nå ubeseiret borte i 27 strake bortekamper i ligaen – noe som er tangering av Arsenals rekord.

Avisen har også en fem ting vi lærte der de påpeker om United at de denne gangen 1) ikke klarte å snu til seier i det som var en skuffende prestasjon, og 2) Martial benyttet ikke sjansen han fikk, og 3) Mangler kliniskheten på dødballer

Les hele saken her.

Powered by Labrador CMS