– Det er dette Manchester United handler om

Scoringen hans var ikke nok til å sikre poeng mot Astana, men på en dag der seks (!) unggutter debuterte for Manchester United, valgte likevel Jesse Lingard å være svært positiv.

Publisert Sist oppdatert

Ethan Laird, Di’Shon Bernard og Dylan Levitt debuterte for Manchester United fra start.

I tillegg kom Largie Ramazani, D′Mani Mellor og Ethan Galbraith inn fra benken mot slutten.

– Dette er fantastisk for Manchester United og det er det klubben handler om. United vil alltid bringe akademispillere gjennom til førstelaget, sier Lingard til MUTV etter 1-2 mot Astana i iskalde Kasakhstan. 

Lingards perletreff før ti minutter var unnagjort var hans første scoring siden seieren mot Arsenal i FA-cupen i januar.

ENDELIG MÅL: Jesse Lingard fant endelig veien til nettmaskene igjen, ti måneder etter forrige scoring mot Arsenal i FA-cupen.

– Det var godt å score igjen og det ga oss litt selvtillit. Vi startet kampen bra og dominerte 1. omgang. Jeg trodde vi skulle dominere kampen videre etter starten av 2. omgang, men det ble vanskelig for oss etter hvert. Dette er ikke en lett plass å komme. Det var en tøff atmosfære og et vanskelig underlag på kunstgresset, sier Lingard.

Ethan Laird var etter united.nos mening den som klarte seg best av ungguttene og ble belønnet med en 7-er på børsen.

Høyrebacken sier han vil leve lenge på denne kampen selv om resultatet var skuffende.

SOLID DEBUT: Ethan Laird var sammen med Jesse Lingard Uniteds beste mot Astana.

– Det var fantastisk å få beskjeden om at jeg skulle starte. Det var selvsagt et skuffende resultat, men vi vil lære av dette og komme sterkere tilbake, lover Laird.

Den siste hjemmekampen mot AZ Alkmaar vil bli avgjørende for hvem som vinner gruppen. Manchester United er allerede videre, men Jesse Lingard, som var Uniteds kaptein mot Astana, sier United kommer til å gi alt hjemme for å vinne gruppen.

– Vi er Manchester United og det betyr at vi går for å vinne gruppen. Uansett hvilken turnering vi er med i skal vi se mot toppen av tabellen, påpeker han. 

Powered by Labrador CMS