Kontrastene som vil bli en lærepenge

Jesse Lingard og United var strålende før pause, men svake etter. For Uniteds unggutter ble tapet mot Astana uansett en verdifull læring.

Lee Grant 6
Hadde få vanskeligheter før han måtte håndtere før utligningen. Sjanseløs på begge Astanas mål.

Ethan Laird – 7
Flere fine raid på høyrekanten og skapte flere farligheter på kanten, men var samtidig stødig i forsvar. Bekrefter inntrykket om at han er en særdeles spennende og talentful høyreback.

Di’Shon Bernard – 5
Spilte lenge med en imponerende rolig og behersket stil, men viste at han er uferdig da han ble satt på prøver etter hvilen. Burde vært tettere i markeringen i forkant av 1-1-målet og er uheldig da ballen går via brystet hans og i mål på 2-1.

TØFF START: Di’shon Bernard fikk sin United-debut. I likhet med resten av laget begynte det bra, men unggutten var uheldig da ballen gikk via brystkassen hans og i mål da Astana scoret 2-1.

Axel Tuanzebe – 6
Stort sett solid før pause, men fikk det langt travlere etter hvilen. Ble for slapp i presset i forkant av Astanas utligning. Klarte seg ellers greit.

Luke Shaw – 5
Glapp i markeringen da Rotariu fikk Astanas første sjanse i kampen, og den var stor. Flink til å gjøre seg spillbar offensivt, men hadde større problemer med å komme opp i motspillerne på venstrebacken. Ikke i nærheten av ballen da Astana scoret 2-1 på siden hans. Må løfte seg flere hakk for å ta plassen til Brandon Williams

James Garner – 6.5
Flink til å beskytte ballen og balansere Uniteds midtbane før pause. Det ble langt vanskeligere etter hvilen, men Garner og Levitt sentralt får godkjent.

Dylan Levitt – 6.5
Hadde neppe forventet at han ville få så mye tid og rom i sin United-debut. Ballfordeler og samlingspunkt på midtbanen. Fikk et håpløst idømt gult kort, men leverte en bra kamp

Angel Gomes – 6
Nære på utligning med et nydelig frispark. Leken med ballen i beina, og har et stort register å spille på. Det skjedde bestandig noe rundt Gomes de gangene han var i nærheten av ballen, men ballkunstneren tok ikke alltid de rette valgene.

Tahith Chong – 4.5
Leken og lett innledningsvis. Ville mye, men ble for unøyaktig i perioder. Forsvant gradvis ut av kampen helt til han fikk alle muligheters mor på blank kasse, men klarte å sette avslutningen over. Under minuttet etter var det 1-1. Svak.

Jesse Lingard – 7
Innledet kampen med et kanonskudd som sendte United i føringen før ti minutter var spilt. Det var Lingards første scoring i United-trøyen siden FA-cupkampen mot Arsenal på Emirates i januar. Gikk foran både som kaptein og den mest erfarne blant utespillerne. Positiv selv om han forsvant litt utover i 2. omgang. Ble frustrert mot slutten og fikk gult kort.

POSITIV: Jesse Lingard scoret og leverte en bra kamp mot Astana, men kunne ikke forhindre at det ble tap.

Mason Greenwood – 5.5
Presenterte seg tidlig med en avslutning etter fint fremspill fra kaptein Lingard. Var ellers uvanlig usynlig i store deler av kampen før han vartet opp med en glimrende avslutning som tvang frem en kjemperedning av Astana-keeper Nenad Eric. Kan langt bedre.