mctominay230422i
Skjermbilder fra: https://twitter.com/btsportfootball

Snakket om problemer i hele klubben: – Vi må se oss selv i speilet

Publisert Sist oppdatert

Manchester United spilte tidvis OK på bortebane mot Arsenal, men det hjelper lite når det likevel ikke ble med poeng tilbake til Manchester.

Det var en svært skuffet Scott McTominay som snakket med BT Sports etter lørdagens tap.

– Mål forandrer fotballkamper, og vi puttet ikke ballen i mål nok ganger, og det gjorde Arsenal. Vi dominerte de første 20-25 minuttene av andreomgangen, og så gikk de opp på vår banehalvdel og scoret, som er omtrent slik det pleier å gå for tiden, sa midtbanespilleren.

Han anerkjente at det er problemer i klubben, men mente at United uansett bør fremstå bedre på banen, og at det handler om stolthet.

– Det er en hel rekke problemer når det gjelder både spillere, støtteapparat, alt høyere opp… vi må bare konsentrere oss om det som skjer på banen. Det handler om egen stolthet når en går på banen. En trenger ikke å bry seg om hvem som sier hva, det handler om stolthet når en går på banen. Alle må gjøre sitt beste.

– Det er mange ting som foregår for tiden, ikke misforstå meg, men vi må se oss selv i speilet når vi kommer hjem. En kan ikke reise hjem til huset sitt og være tilfreds når vi slipper inn tre mål på bortebane mot Arsenal når vi fortjener å vinne kampen – det er ikke slik fotballen fungerer.

mctominay230422
SKUFFET: Scott McTominay.

En frustrert McTominay snakket videre om mangelen på selvtillit, før han gikk tilbake til å snakke om stolthet og om å gjøre de mest grunnleggende tingene i fotballen riktig.

– Når den nye treneren kommer inn må vi være klare for alt – vi må være påskrudde, konsentrerte om jobben vår og imponere ham, og så kan vi bygge videre derfra.

– Det handler om å se på hvordan vi kan bli bedre neste sesong, hva vi kan gjøre, og å se på hvor mye spillerne vi henter inn kan bidra til gruppa. For meg handler det om å ha litt baller i prestasjonene. Det er det det handler om – de grunnleggende tingene i fotballen. Det er vanskelig for meg å snakke akkurat nå, fordi emosjonsnivået er så høyt etter en kamp, men det handler om det grunnleggende, og i det siste har vi aldri gjort det godt nok i store kamper.

Se hele intervjuet:

 

Powered by Labrador CMS