rangnick230422

– Igjen forsvarte vi oss ikke skikkelig i og rundt boksen

Ralf Rangnick mener at dette var bedre fra United – bortsett fra resultatet og forsvarsspillet i og rundt boksen.

Publisert Sist oppdatert

Arsenal vant 3-1 mot Manchester United, og Ralf Rangnick er skuffet over resultatet – men mener prestasjonen var bedre.

– En forbedring i prestasjon, men et skuffende resultat. Vi skapte nok sjanser til å score flere enn det ene målet. Vi slo godt tilbake etter det første målet vi slapp inn, hvor vi igjen ikke forsvarte oss skikkelig i og rundt boksen. Det var det eneste negative med dagens kamp, sa tyskeren til MUTV.

arsenaljubel240422b
SVAKT FORSVARSSPILL: Arsenal tok ledelsen etter alt annet enn imponerende forsvarsspill fra United.

– Vi er veldig skuffet over resultatet, men prestasjonen som helhet var mye bedre. (…) Jeg fortalte spillerne i garderoben i pausen at om vi fortsetter å spille slik, og vi får nok sjanser selv, så kan vi fortsatt forandre kampen.

United hadde marginene imot i andreomgangen, med flere stolpeskudd, inkludert på en straffebom, og en knepen offsideavgjørelse som ikke gikk Uniteds vei.

– Akkurat nå er det en vanskelig situasjon vi er i, og det å score utligningen ville selvsagt hjulpet oss mye, og kanskje vi til og med kunne vunnet kampen. Men vi gjorde ikke det, og derfor har vi hatt enda en skuffende opplevelse og resultat.

I et annet TV-intervju ga Rangnick klart uttrykk for at håpet om en topp fire-plassering nå trolig er over.

– Det er ikke realistisk mer, vi er ni poeng bak dem [om Arsenal vinner hengekampen] etter å ha tapt kampen i dag, så jeg tror ikke at det fortsatt er en realistisk sjanse for oss.

LES OGSÅ: Derfor tok Bruno straffesparket

Skuffet over dommeravgjørelsene

Rangnick la ikke skjul på at han var misfornøyd med dommerne etter denne kampen.

– Det var noen VAR-avgjørelser som – la oss si det på en mild måte – hvor vi var ekstremt uheldige, sa han til MUTV, mens han i et annet TV-intervju hadde mer å si om det:

– Det var tre, om ikke fire, diskutable avgjørelser. Det tredje målet var offside, Cristianos andre var ikke offside etter å ha sett videoklippet av det. Så var det også en hands i førsteomgangen også, pluss en situasjon med Anthony Elanga. Alle fire avgjørelsene gikk imot oss, men det er sånt som skjer når en er i en slik situasjon som vi er i nå.

Arsenal v Manchester United - Premier League
KUNNE FÅTT STRAFFESPARK I FØRSTEOMGANGEN: Etter hands fra Arsenals Cedric.
Powered by Labrador CMS