casemirofred140123

Kan bli suspendert mot Arsenal – påvirker det Ten Hags laguttak mot Palace?

Publisert Sist oppdatert

På ganske kort varsel fikk United en ekstra bortekamp i januar å forholde seg til: onsdag kveld spiller nemlig Erik ten Hags lag borte mot Crystal Palace.

Det er kanskje ikke optimalt for oppladningen til søndagens kamp mot Arsenal, rent belastningsmessig, men det er enda en ulempe med å få denne kampen først:

United har nemlig to spillere som nå står i faresonen for å bli suspendert mot Arsenal om de får gult kort på Selhurst Park.

Det gjelder den brasilianske duoen Fred og Casemiro, som begge fikk gule kort i sluttminuttene av Manchester-derbyet.

Akkurat det ble nok neppe tema i garderoben like etterpå, men Ten Hag skulle nok i ettertid gjerne sett at spesielt Casemiro hadde unngått kort på slutten, med tanke på hvor viktig han har vært denne sesongen.

Om det påvirker Ten Hags valg av ellever mot Palace er én ting, men kanskje vil dette også vise seg i form av hvilke bytter Ten Hag velger hvis United skulle opparbeide seg en OK ledelse. 

Hvis Casemiro og/eller Fred ikke får gult kort mot Palace, så er for øvrig risikoen for å få suspensjon for gule kort borte for en stund. Etter halvspilt sesong (19 ligakamper) så er det nemlig slutt på at fem gule kort er nok til å bli suspendert. Da handler det om å unngå å få ti gule kort innen den 32. ligakampen, siden det vil føre til en suspensjon på to kamper.

Powered by Labrador CMS