Målpoeng hvert 35. minutt: Kan forsvinne til sommeren

Det er tre år siden United vant drakampen om spanske Arnau Puigmal, blant annet i kamp med Barcelona.

Nå begynner 19-åringen også å vise hva som virkelig bor i ham.

Søndag scoret han to av Uniteds fire mål da U23-laget slo Tottenham 4-2, noe som betyr at han står med fem mål og to målgivende på sine tre ligakamper for U23-laget så langt i sesongen.

Det betyr ett målpoeng hvert 35. minutt med ligafotball for U23-laget så langt denne sesongen.

I tillegg scoret Puigmal én gang da han fikk sjansen i 45 minutter av 6-0-seieren mot Salford i EFL Trophy-cupen tidlig i sesongen.

PUIGMAL OG MARK HELM: Feirer en av spanjolens tidligere scoringer for U23-laget denne sesongen.

Fremtiden er likevel usikker.

Puigmals kontrakt går ut til sommeren, og det kom nylig rapporter om at Barcelona ønsket å hente Puigmal tilbake til hjembyen, selv om det skal sies at det var for Barcelonas erkerival Espanyol han spilte før han dro til United.

Puigmal, som kan bekle både høyreback-rollen og gjøre en jobb på midtbanen, var med på førstelagets tur til Astana for ganske nøyaktig ett år siden, da Ole Gunnar Solskjær sendte et rent reservelag dit. Han ble imidlertid sittende på benken kampen gjennom.

Hva United tenker om utviklingen hans er vanskelig å si, da det som regel er lite informasjon om sånt for spillere under 20 som fortsatt ikke har spilt for førstelaget.