Pellistri med målgivende – U23-laget scoret fire

Sterk seier av U23-laget.

To tabellnaboer møttes til kamp på Leigh Sports Village søndag kveld. Kampen mellom United sitt U23-lag og Tottenham sitt U23-lag skulle bli en underholdene affære.

United ledet 3-1 til pause, og vant til slutt 4-2.

Kjempescoring

Facundo Pellistri skulle vise seg frem i førsteomgang. 13 minutter var spilt da den nyinnkjøpte uruguayaneren fosset ned langs høyrekanten. Pellistri tittet opp og dunket ballen inn i feltet. Der kom Shola Shoretire i full fart og stanget (!) inn ledelsen. Et praktfullt mål!

Tottenham svarte ti minutter senere. Et innlegg fra høyre fant Etete som var helt umarkert på fem meter. Da hadde spissen null problemer med å sette inn utligningen.

Puigmal-show

Arnau Puigmal har hatt en glimrende høst i United-drakta med tanke på målpeng. Da var det ikke noen overraskelse at det var midtbanespilleren som skulle sende United tilbake i ledelsen. Shoretire driblet et par mann ute til venstre før han fant spanjolen på kanten av 16-meteren. Derifra plasserte Puigmal ballen kontrollert i hjørnet.

Men Puigmal ga seg ikke der. To minutter på overtid i førsteomgang ble han spilt alene gjennom av Pellistri. Alene med keeper var spanjolen sikker, og United gikk til pause med en tomålsledelse.

Det skjedde ikke stort utenom scoringene, men United var det førende laget gjennom hele omgangen.

Elanga avgjorde

Tottenham reduserte like etter pause. Hannibal hadde et forferdelig balltap på midtbanen, og Tottenham kom i overtall. White fikk ballen inni i feltet og gjorde ingen feil. Plutselig var det kamp igjen.

Tre minutter på overtid avgjorde Anthony Elanga kampen. Hannibal tredde svensken nydelig gjennom, men det var fortsatt mye arbeid som gjensto. Elanga fosset nedover venstrekanten og gjorde alt selv. Skuddet fra neste dødvinkel snek seg inn i lengste hjørnet.

Dermed vant United 4-2 og klatret forbi Tottenham på tabellen. U23-laget ligger nå på femteplass. Neste kamp er om én uke mot tabelljumbo West Ham

Manchester United U23 4-2 (3-1) Tottenham U23