contesp

Conte ble spurt om høstens United-spekulasjoner

Publisert Sist oppdatert

Da det for alvor begynte å brenne under føttene til Ole Gunnar Solskjær etter en rekke elendige resultater i fjor høst, var navnet til Antonio Conte blant dem som ble nevnt oftest som en mulig erstatter.

Før Solskjær i det hele tatt hadde fått sparken hadde Conte dog tatt over Tottenham i stedet, etter at også Nuno Espiríto Santo fikk fyken.

Lørdag møter den italienske managerprofilen United for første gang som Spurs-trener. Under sin pressekonferanse før toppkampen er Conte klar på at han vier særs lite tid til å tenke på at han en gang ble heftig lenket til United.

– For å være ærlig, tror jeg at jeg allerede hadde signert for Tottenham da United bestemte seg for å sparke Solskjær. Det var det jeg ville (å ta over Spurs), fordi jeg på det tidspunktet mente at det ville være bra for meg å jobbe i en moderne klubb med fantastisk stadion og treningsanlegg, sier Conte ifølge football.london.

– Så signerte jeg for Tottenham. Det (Solskjær-sparkingen) skjedde etter at jeg signerte, men jeg var – og er – så fokusert på Tottenham-jobben at jeg ikke har lest noe særlig om dette. Nåtiden min handler om Tottenham.

Conte melder for øvrig at venstreback Ryan Sessegnon går glipp av kampen, som følge av en hamstringskade.

Middlesbrough v Tottenham Hotspur: The Emirates FA Cup Fifth Round
HAR VÆRT INNE I SPURS-VARMEN I DET SISTE: Men unge Ryan Sessegnon må stå over helgens kamp mot United grunnet skade.

Til tross for dette er det åpenbart at Spurs kommer til lørdagens kamp med den desidert beste inngangen av de to lagene. De liljehvite kommer fra en 5-0-seier mot Everton, mens United røk på et 4-1-tap for byrival City søndag.

Den kampen legger ikke Conte altfor mye i, på grunn av den skyhøye kvaliteten til Pep Guardiolas mannskap.

For det første er det ikke lett for noe lag å møte Manchester City. Jeg regner dem som verdens beste lag for øyeblikket. Jeg holder den kampen litt utenom, sier Conte.

I første omgang spilte United en god kamp, der de spilte med høy intensitet og prøvde å legge press på Manchester City. Men det var ikke nok, fordi City spilte veldig bra i andre omgang.

Hør på hva Pep sa: «Kanskje dette var den beste kampen vi har spilt mens jeg har vært i City». Det betyr at City spilte en enestående kamp mot et United som gjorde sitt beste.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS