French connection (1)

Martial storfornøyd med nysigneringen: – Han er en kjempespiller

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag spilte Anthony Martial fra start og scoret, da United møtte Burnley til treningskamp bak lukkede dører på Old Trafford. Det gjorde han sammen med ett av Uniteds to storkjøp denne sommeren, Jadon Sancho.

Kampen kom dog for tidlig for det andre kjøpet, Raphaël Varane, som knapt har fått trent med sine nye lagkamerater, etter at diverse hindre sørget for at United-overgangen ble utsatt med noen uker.

Det setter likevel ikke en stopper for nevnte Martials entusiasme rundt klubbens nye signeringer.

– Dette er to virkelig gode spillere, sier angriperen til klubbens nettside.

Selv om Sancho kommer til Old Trafford som én av verdens mest talentfulle og høyest ansette fotballspillere, er det naturligvis Varane som Martial kjenner best til.

Manchester United v Leeds United - Premier League
GOD MOTTAKELSE: Raphaël Varane ble lørdag presentert foran et fullsatt Old Trafford, til rungende jubel fra titusener av United-supportere.

De to har spilt sammen flere ganger for Frankrike, og Martial er ikke i tvil om at landslagskameraten kommer til å bli et godt tilskudd til United-stallen.

– Med repertoaret han besitter, vet jeg at han kommer til å bidra mye til laget vårt. I tillegg har han mye rutine. Vi er kjempefornøyde med de to nye spillerne vi har, sier Martial, som heller ikke tror at landsmannen kommer til å bruke lang tid på å tilpasse seg sin nye klubb:

– Varane er en kjempespiller. Jeg tror ikke han kommer til å trenge altfor mye tid til å tilpasse seg noe nytt miljø, men jeg er der for ham uansett om han trenger litt hjelp eller noen råd.

Den 28-årige midtstopperen kommer til United som en av verdens aller mest rutinerte og meritterte fotballspillere, etter å ha vunnet fire mesterligatitler, tre La Liga-pokaler, i tillegg til å være regjerende verdensmester med det franske landslaget, bare for å nevne noe.

Nå spår Martial at Varanes storslagne karriere fortsetter i den røde United-drakten.

– Han kommer med så mye erfaring etter å ha vunnet mye i løpet av karrieren i Real Madrid og det franske landslaget. Jeg er sikker på at han kommer hit med alle sine egenskaper, ettersom han virkelig er en toppspiller, og jeg vet at ting kommer til å gå bra for ham her i United.

Powered by Labrador CMS